Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Ο Παμπούκης προανήγγειλε εκλογές

Ο Χάρης Παμπούκης ανήκει στην κατηγορία των στελεχών του ΠΑΣΟΚ, που βρίσκονται χρόνια στο πλευρό του Γιώργου Παπανδρέου, και εκ των πραγμάτων γνωρίζει αρκετά καλά τη δομή σκέψης του Πρωθυπουργού.
Μάλλον λοιπόν, δεν είναι τυχαία η συνέντευξη που παραχωρεί σήμερα στη «Real News», μέσω της οποίας ουσιαστικά αποκαλύπτει το πολιτικό επιχείρημα με το οποίο ο Γιώργος Παπανδρέου θα ανακοινώσει την απόφασή του για τη ...διεξαγωγή πρόωρων εκλογών.
«Αν δεν υπάρξει εθνική συνεννόηση και συναίνεση μεταξύ των κομμάτων, προκειμένου να ληφθούν γενναίες αποφάσεις, έτσι όπως απαιτεί η κρίσιμη συγκυρία την οποία διέρχεται σήμερα η χώρα, η προσφυγή στις κάλπες θα είναι η τελευταία και μόνη επιλογή που θα έχουμε. Ώστε να πάρει ο λαός την ευθύνη των αποφάσεων και των επιλογών», δήλωσε ο Χάρης Παμπούκης στη «Real News».
Ο Υπουργός Επικρατείας, και άνθρωπος των ειδικών αποστολών για τον Γιώργο Παπανδρέου, επεσήμανε ωστόσο ότι η Κυβέρνηση δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια να βρεθούν κοινοί τόποι με την αντιπολίτευση, και να αξιοποιηθούν, σε κυβερνητικά πόστα, «οι καλύτεροι που έχουμε».
07.04.2011REPORTER

Δεν υπάρχουν σχόλια: