Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΔΟΞΑ Δράμας :"Δέχθηκαν επίθεση από ανθρώπους της Ηλιούπολης"

Ο υφυπουργός Υγείας και Άθλησης, δήλωσε ότι ενημερώθηκε από ανθρώπους της Δόξας Δράμας για επίθεση κατά των παικτών τους στην φυσούνα στην ανάπαυλα του αγώνα με την Ηλιούπολη.
Ο υφυπουργός Υγείας και Άθλησης, Χρ. Αηδόνης δήλωσε ότι ενημερώθηκε από ανθρώπους της Δόξας Δράμας που κατήγγειλαν επίθεση κατά των παικτών τους στην φυσούνα στην ανάπαυλα του αγώνα με την Ηλιούπολη.
Η παράξενη εικόνα που παρατηρήθηκε για τρίτη φορά φέτος στο γήπεδο της Ηλιούπολης, με τους παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας να προσπαθούν να μπουν στα αποδυτήρια, αλλά τελικά να περνούν το ημίχρονο στον πάγκο της ομάδας τους γέννησε ερωτηματικά.
Οι Ντίνο Σέρεμετ, Λίμα Σάντος και Τόνι Γκονζάλες συγκεκριμένα ήταν οι ...παίκτες που γύρισαν από την φυσούνα χωρίς να μπορέσουν να κατευθυνθούν στα αποδυτήρια, όπως είχε συμβεί και με τους παίκτες του Θρασύβουλου και του Εθνικού Αστέρα.

Εξήγηση σε αυτό το φαινόμενο έδωσε ο υφυπουργός Υγείας και Άθλησης Χρ. Αηδόνης με δηλώσεις του στην «Εξέδρα».

Αναλυτικά τα όσα είπε
:

«Με ενημέρωσαν πως δέχθηκαν επίθεση από ανθρώπους της Ηλιούπολης στην φυσούνα του γηπέδου. Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν να μην μπορέσουν να μπουν στα αποδυτήρια και να γυρίσουν άπραγοι στον αγωνιστικό χώρο».

ΠΗΓΗ: GAZZETTA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: