Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Η Ελλάδα μπήκε σε "Σπιράλ θανάτου" που μοιραία οδηγεί στη χρεοκοπία και στην πολιτική ανωμαλία.

Όλα δείχνουν εκλογές


Μετά την κατάθεση του Προϋπολογισμού, ο Σαμαράς φαίνεται πως έχει πειστεί ότι ο Παπανδρέου θα πάει σε εκλογές έως τον Απρίλιο γι΄ αυτό και σήμερα έχει καλέσει το ανώτατο κομματικό όργανο, την Εκτελεστική Επιτροπή, σε μια πρώτη ουσιαστική συνεδρίαση προκειμένου να καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις.
Με τον Προϋπολογισμό του 2011, οι πολίτες καλούνται να δώσουν παραπάνω 14,5 δις ευρώ στα κρατικά ταμεία, όταν οι άνεργοι επισήμως ανέρχονται στις 750.000, ο πληθωρισμός είναι στο 5,2%, οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι έχουν χάσει το 25% του εισοδήματος τους και θα χάσουν κι άλλα και τα λουκέτα στην αγορά καθημερινά ...πολλαπλασιάζονται.
Η Ελλάδα έχει μπει σε ένα σπιράλ θανάτου που μοιραία οδηγεί στη χρεοκοπία και στην πολιτική ανωμαλία.  
Αρκεί η ΝΔ να μην κάνει τα ίδια στρατηγικά λάθη που έκανε τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών για τα οποία θα γράψουμε αργότερα, μετά το τέλος της σημερινής Εκτελεστικής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
parapolitika.gr

1 σχόλιο:

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

Το σπιράλ που οδηγεί στην χρεωκοπία και την ανωμαλία, σημαίνει θάνατο κάποιων δεδομένων, όπως αυτά μέχρι πρόσφατα τα είχαμε συνηθίσει και όχι αυτομάτως τον θάνατο όλων μας.
Η παρούσα κατάσταση είναι ιδιαίτερα δύσκολη, εάν συλλογιστούμε ότι αυτή την φορά επιχειρούν να πέσει το φρούριο από τα μέσα. Οι Εφιάλτες αποτελούν πλέον διμοιρίες και η επέλασή τους χαρακτηρίζεται από ξέφρενη μανία.
Εάν δεχθούμε όμω,ς ότι η διαδικασία αυτή είναι αναπόφευγα θανατηφόρος για το έθνος και τον λαό, τότε η στρατηγική των τεράτων αποκτά δύναμη. Το σύνδρομο της Μέδουσας ήταν να μένει αμέσως μεταίωρος όποιος την αντίκρυζε. Ο Περεσεύς όμως, δεχόμενος την ιερή ασπίδα από την Αθηνά, μπόρεσε να δει τον κατοπτρισμό του τέρατος στην εσωτερική πλευρά της και να την εξοντώσει.
"Μέσα στο ήσυχο Φως, μέσα στην διάφανη Πηγή" καλούμεθα να δούμε φίλους και αντιπάλους με πνεύμα ηρωισμού.
Εάν βάλουμε την Ελλάδα στην καρδιά μας θα μπορέσουμε να την σώσουμε. Και αυτή θα σώσει εμάς. Ελλάδα όμως σημαίνει οικουμένη.