Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η Ντ. Μπακογιάννη για άρθρο τoυ Vetomag

Eπικεντρώνουν χωρίς κανένα πολιτικό επιχείρημα και με άνανδρο τρόπο τα βέλη τους στη γυναικεία μου υπόσταση, τη δήθεν προσωπική
Την παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ ζητά η βουλευτής και υποψήφια για την προεδρία της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη «για τη χυδαία και συκοφαντική επίθεση» όπως αναφέρει που δέχθηκε από ανώνυμο δημοσίευμα του ένθετου περιοδικού της κυριακάτικης εφημερίδας «Βέτο» στις 15/11/2009

Στην επιστολή της προς το διοικητικό συμβούλιο της Ενωσης, σημειώνει μεταξύ άλλων πως στη συγκεκριμένη περίπτωση η χυδαιότητα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. 
«Οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της επίθεσης, που δέχθηκα μόλις χθες, επικεντρώνουν χωρίς κανένα πολιτικό επιχείρημα και με άνανδρο τρόπο τα βέλη τους στη γυναικεία μου υπόσταση, τη δήθεν προσωπική μου ζωή και τη σχέση μου με τον σύζυγο και τα παιδιά μου. 
Μία επίθεση που προσβάλει τη νοημοσύνη και την αισθητική κάθε γυναίκας, μητέρας, κάθε νέου και κάθε εν γένει σκεπτόμενου πολίτη αυτής της χώρας». 

Η κ. Μπακογιάννη γνωστοποιεί ακόμη την πρόθεσή της να προσφύγει στη Δικαιοσύνη.
Απευθυνόμενη στα μέλη του δ.σ. της ΕΣΗΕΑ καταλήγει:
«Απευθύνομαι, λοιπόν, σε εσάς με την έκκληση να πάρετε θέση άμεσα και έγκαιρα απέναντι στα νοσηρά αυτά φαινόμενα, με τα οποία είμαι βέβαιη ότι είστε απολύτως αντίθετη. 
Σ' εσάς εναπόκειται να διαφυλαχθεί η ακεραιότητα και η αξιοπιστία του λειτουργήματος του δημοσιογράφου».

8 σχόλια:

varvara είπε...

Είναι άνανδρη και ρατσιστική η επίθεση που δέχτηκε η κ. Μπακογιάννη και θα πρέπει όλοι, κυρίως οι γυναίκες, να αντιδράσουμε... Δεν μπορούμε πλέον στην Ελλάδα να δείχνουμε ανοχή σε συμπεριφορές και νοοτροπίες παρελθοντικές και ξεπερασμένες...Ούτε μπορούμε να ανεχτούμε τους ηθικούς αυτουργούς αυτού του αίσχους να ασκούν βία μέσα από τις σελίδες τους και να συνεχίζουν τη δράση τους σαν να μην έγινε τίποτα.

ΑΜΚΟ είπε...

Στην πολιτική όπως και στη δημοσιογραφία πρέπει να τηρούνται οι κανόνες δεοντολογίας. Ακόμα και ο Λαζόπουλος που θεωρείται ότι κάνει την πια καυστική σάτιρα δεν έχει καταντήσει χυδαίος γιατί ποτέ δεν σχολιάζει προσωπικές ζωές και οικογένεια. Πρέπει να μπει μία φραγή σε αποτυχημένες δημοσιογραφικές λασπολογίες όχι μόνο ενάντια στην κ. Μπακογιαννη αλλά και προς κάθε πολίτη με ό,τι και αν αυτός ασχολείται.

tonina είπε...

Οι συντάκτες αυτού του ρατσιστικού βδελύγματος μας γυρνά στην εποχή των ΚΟΥ-ΚΛΟΥΞ-ΚΛΑΝ.
Γνωστοί οι αυτουργοί του βδελύγματος, γνωστότερα τα αφεντικά τους...
Το παζλ της συνωμοσίας συμπληρώθηκε.
Εμεις οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ πέρα από κόμματα και ηλικία και εμφάνιση τους στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα: NON PASSARAN

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΤΑΡΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Kαι πολύ καλά κάνειη Ντόρα και πάει δικαστικά!!! Ο Μάκης πρέπει να απολογηθεί για τη χυδαία επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον της!

Ανώνυμος είπε...

Από έναν χυδαίο δημοσιογράφο μόνο χυδαιότητες μπορούμε να περιμένουμε. Μήπως πρεπει να αναρωτηθεί ο Μάκης αν εξακολουθεί να ανήκει στο χώρο της Δημοσιογραφίας ή μετακόμισε στην "ζούγκλα" του?

Ανώνυμος είπε...

Αίσχος, ντρέπομαι καμιά φορά που είμαι Έλληνες με τέτοιες άνανδρες συμπεριφορές. Για όνομα του θεού. Η γυναίκα κατεβαίνει για πρόεδρος ενός μεγάλου κόμματος. Εάν θέλετε να την χτυπήσετε έχετε κάθε δικαίωμα. Αλλά αυτό να γίνει με πολιτικούς όρους. Δυστυχώς όμως κάποιοι όταν δεν μπορούν να το κάνουν αυτό καταφεύγουν σε τακτικές που προσβάλουν τον κάθε Έλληνα και την κάθε Ελληνίδα.

Ανώνυμος είπε...

Είναι ντροπή προκειμένου να κτυπήσουν την υποψήφια Πρόεδρο να καταφεύγουν σε αυτές τις χυδαίες και άνανδρες επιθέσεις.

Στο ίδιο φύλο μάλιστα της εφημερίδας, υπήρχε μεγάλο αφιέρωμα στον Σαμαρά. Υποθέτω καθόλου τυχαία.

Τα διαπλεκόεμενα προσπαθούν να μας επιβάλλουν τον εκλεκτό τους.