Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

¨Αλλο ένα Παγκόσμιο ρεκόρ από τους Έλληνες: Το ρεκόρ "Της Υποταγής "

Εντυπωσιάστηκε το ΔΝΤ από τις εκλογές!


Άναυδος ακόμα και ο Ντομινίκ Στρος Καν με την εθελοδουλεία των Ελλήνων
Σε μια έκρηξη ειλικρίνειας, ο επικεφαλής του ΔΝΤ δήλωσε στο ραδιοφωνικό δίκτυο France Inter ότι πουθενά δεν έχει ξανασυμβεί η στήριξη του λαού σε κυβέρνηση που πήρε τόσο σκληρά μέτρα. 
Παγκόσμιο ρεκόρ υποταγής. 
Για την ακρίβεια, ο Ντομινίκ Στρος Καν δήλωσε: 
«Η πραγματικότητα είναι ότι έγιναν εκλογές στην Ελλάδα και ότι η Αριστερά στην εξουσία νίκησε. 
Αυτό που με ενδιαφέρει δεν είναι ότι νίκησε η Αριστερά, αλλά ότι η κυβέρνηση, με το πρόγραμμα του ΔΝΤ, έγινε κατανοητή από την κοινή γνώμη και ότι η κοινή γνώμη υποστηρίζει την κυβέρνηση...
Κάτι αντίστοιχο δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν. 
Δεν έχει ποτέ συμβεί, παρά το τόσο σκληρό πρόγραμμα που οι Έλληνες υποχρεώθηκαν να υποστηρίξουν, το να γίνει κατανοητό στον πληθυσμό ότι ήταν αναγκαίο και αυτός τελικά να υποστηρίξει στην πλειοψηφία του την υπάρχουσα κυβέρνηση».

πηγή αδιάβροχοι

1 σχόλιο:

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

Σίγουρα ο κ. Στρος Καν έχει δίκιο. Οι εκλογείς μονίμως προτίμησαν αλλού στο παρελθόν πολιτικές δυνάμεις που αντιτάχθησαν στην επιβολή ξένου οικονομικού ελέγχου. Ιστορικό παράδειγμα αποτελεί η εκλογή στην κυβέρνηση του εθνικού σοσιαλιστικού κόμματος με επικεφαλής τον Αδόλφο Χίτλερ το 1933 στην Γερμανία. Ένα κόμμα που αμφισβήτησε δυναμικά την επιβολή των οικονομικών μέτρων που επιβλήθησαν σε βάρος της Γερμανίας από την συνθήκη της Λωζάνης.
Ο κ. Στρος Καν χαίρεται κατ' ακολουθία με το γεγονός, ότι το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα εν Ελλάδι, ως αντιβαίνον προς το ναζιστικό ιστορικό προηγούμενο, δεν εγγυμωνεί άμεσα τον κίνδυνο του ξεσπάσματος μιας νέας παγκοσμίου συρράξεως. Μάλλον όμως τεχνιέντως αποσιώπησε το ενδεχόμενο, να πάρει με τα σκουπόξυλα στο κυνήγη το 85% του λαού, που δεν ψήφισε τις δυνάμεις που στηρίζουν απροκάλυπτα το μνημόνιο, τόσο τα στελέχη του ΔΝΤ. στην Ελλάδα όσο και τους εγχώριους λακέδες τους.