Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Θέλει και λίγο τσαμπουκά η συνουσία!


Πολλοί λένε ότι στον έρωτα και στον πόλεμο επιτρέπονται όλα. 
Δεν ξέρω όμως αν ισχύει το ίδιο και στην οικονομική συνουσία.

Ο Γιώργος ύψωσε το ανάστημά του μετά τις δηλώσεις της Μέρκελ της κοντοστούπας, και τόνισε ότι η επιμονή της Γερμανίας να ενταχθεί και ο ιδιωτικός τομέας σε ένα ενδεχόμενο μηχανισμό αναδιάρθρωσης χρέους, σπρώχνει τις οικονομίες κρατών στην χρεοκοπία. 
Και περιαυτολόγησε για Ολλανδία και Πορτογαλία και ούτε κουβέντα για την Ελλαδίτσα.
Για να μην τον αδικώ, η αλήθεια είναι πως μίλησε με την ιδιότητα του προέδρου της Διεθνούς Σοσιαλιστικής και όχι ως πρωθυπουργού της Μπανανίας.  
Οπότε δικαιολογείται η έλλειψη... φαντασίας!
Μετά ως γνήσιος άντρας μιας και βρισκόταν στο Παρίσι, βγήκε και τα 'πε με το φίλο του τον Σαρκοζί, έτσι για να του περάσει η τσαντίλα. 
Και συμφώνησε το δίδυμο με τη διαφορά υψομετρίας, για τη θεσμοθέτηση του νέου μηχανισμού στήριξης σε χώρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα, αντίστοιχα με της πατρίδας μας. Και άφησαν το αίσθημα απαρηγόρητο να χτυπάει τους συντρόφους σοσιαλδημοκράτες στην Γερμανία.
Την ίδια ώρα πίσω στην πατρίδα, έφταναν στο 1,5 δισεκατομμύριο ευρώ τα «φέσια» των ακάλυπτων επιταγών, κατά το πρώτο δεκάμηνο του 2010 και μπήκε φρένο τον Οκτώβριο, μόνο και μόνο λόγω της μειωμένης εμπορευματικής δραστηριότητας στη χώρα.
Και τελικά δεν ξέρω αν ο Παπανδρέου ο Γ' ξύπνησε ορεξάτος μετά την έκσταση των αποτελεσμάτων στις αυτοδιοικητικές εκλογές ή είπε να κάνει τα ναζάκια του στη Μέρκελ, για να δείξει σε όλους μας ότι δεν τη σηκώνει την παντόφλα.
Γιατί όπως και να το κάνουμε, μετά τον τσαμπουκά, έχει άλλο γούστο η συνουσία...
Λέτε να μας αρέσει καλύτερα;

Είδηση της τελευταίας στιγμής:  
Δεν επιβεβαιώθηκαν οι φήμες ότι η Καγκελάριος της Γερμανίας, μετά τις δηλώσεις Παπανδρέου, υπέβαλε την παραίτηση της αμέσως μετά  την λήξη του Συνεδρίου του κόμματος της, του CDU !
Κατά την διάρκεια του Συνεδρίου είχε δεχθεί σφοδρή επίθεση από τους εσωκομματικούς της αντιπάλους, για την Ομόφωνη ανακοίνωση της "Σοσιαλιστικής Διεθμούς"  εναντίον της Γερμανίας!

1 σχόλιο:

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

Απορώ από που πληροφορήθηκε ο κ. Βλαχογιάννης το έντέχνως αποσιωπηθέν γεγονός, ότι ο κ. Παπανδρέου και η κ. Μέρκελ αποτελούν παράνομο ερωτικό ζευγάρι. Όπως και το ότι αυτός συχνά την κακοποίησε, επειδή τα βοηθητικά ερωτικά μέσα που αυτή χρησιμοποιούσε κατα την ώρα των συνευρέσεων, απείχαν από το μήκος που της είχε παραγγείλει.