Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Το σκηνικό των εκλογών και η στάση πληρωμών

Η "Απογευματινή" σήμερα έχει πρώτο θέμα το σκηνικό των πρόωρων εκλογών το οποίο στήνει η κυβέρνηση για το Φθινόπωρο και για το οποίο έγραφε χθες το parapolitika.gr.
Παράλληλα τα "ΝΕΑ" αναδεικνύουν στο πρωτοσέλιδο τους την κατάρρευση του Ταμείου Προνοίας των Δημοσίων Υπαλλήλων που αδυνατεί πλέον να καταβάλλει το εφάπαξ στους συνταξιοδοτούμενους δημοσίους υπαλλήλους, όπως είχατε διαβάσει στο parapolitika.gr την περασμένη Παρασκευή.
Με δεδομένο ότι οι εθνικές εκλογές κοστίζουν περί τα ...
220 εκατ. ευρώ στον δημόσιο κορβανά και σχεδόν τα διπλάσια οι δημοτικές και νομαρχιακές, η κυβέρνηση μεθοδεύει να «ρίξει» 1 δις ευρώ σε εκλογικές μάχες (σς τόσα είναι, συνυπολογιζομένων και των επαναληπτικών σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας) αποτελειώνοντας έτσι την εθνική οικονομία!
Όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ των σημερινών εφημερίδων, ο Παπανδρέου έχει αποφασίσει να στήσει κάλπες το Φθινόπωρο και παράλληλα να εφαρμόσει τον Καλλικράτη που θα κοστίσει 4,4 δις ευρώ, όπως επισήμως λέει ο Ραγκούσης. Πού θα τα βρουν τόσα λεφτά, όταν δεν έχουν να πληρώσουν συντάξεις τον Ιούλιο;

Δεν υπάρχουν σχόλια: