Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Γιατί ο σύζυγος της Α.Διαμαντοπούλου απέκρυψε απο το βιογραφικό του στην Κτηματολόγιο Α.Ε την εταιρεία που ίδρυσε

Σύμφωνα με το ΦΕΚ (ΤΑΕ-ΕΠΕ 10966/11-9-2009) και ενώ η χώρα βρισκόταν σε προεκλογική περίοδο, ο σύζυγος της Άννας Διαμαντοπούλου, Γιάννης Σαβαλάνος, ίδρυσε μαζί με τρεις στενούς συνεργάτες του Βίκτωρα Ρέστη την κατασκευαστική εταιρία ΓΑΚΑΤ Α.Ε. δηλώνοντας μάλιστα ως έδρα το σπίτι του!

Το περίεργο είναι ότι λίγους μήνες αργότερα όταν ανέλαβε τη θέση του μέλους του ΔΣ της ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΕ
, στο βιογραφικό του δεν ανέφερε καν την ύπαρξη της εταιρίας αυτής.
Προσέξτε τώρα, οι τρεις συνέταιροί του...
...Γιάννη Σαβαλάνου, Σέργιος Μαναράκης (δικηγόρος), Γιώργος Μένεγας (τοπογράφος) και ο υιός του Αντώνης, ίδρυσαν πρόσφατα την ΡΑΒΕΝΙΑ ΑΕ (ΦΕΚ ΤΑΕ-ΕΠΕ 2021/2010) και την ΑΒΙΛΙΟΣ ΑΕ (ΦΕΚ ΤΑΕ ΕΠΕ 3019/2010) οι οποίες έχουν ως αντικείμενο την διαχείριση ακινήτων και τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.



Ο Αντώνης Μένεγας εργάζεται στο Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της RF Energy (όπως αναφέρει και Δελτίο Τύπου της εταιρίας στις 30-4-2010), η οποία ανήκει στην οικογένεια του Βίκτωρα Ρέστη.

Αυτό είναι το τελευταίο και ανανεωμένο βιογραφικό σημείωμα του συζύγου της Άννας Διαμαντοπούλου το οποίο υπάρχει στην εταιρεία Κτηματολόγιο Α.Ε. και δεν αναφέρει το παραμικρό για την εταιρεία που ίδρυσε μαζί με τους στενούς συνεργάτες του Βίκτωρα Ρέστη.
Εκείνο που θα πρέπει να απαντηθεί είναι αφενός μεν γιατί ο σύζυγος της Άννας Διαμαντοπούλου, δεν συμπεριέλαβε στο βιογραφικό του (που δημοσιεύεται και στην ιστοσελίδα της ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΕ) την ενασχόλησή του στην συγκεκριμένη εταιρία (εν αντιθέσει με άλλες),

Αφετέρου δε εάν υπάρχει νομικό και ηθικό ασυμβίβαστο από τη στιγμή που η συγκεκριμένη εταιρία ΓΑΚΑΤ ΑΕ, έχει (ή θα έχει) δοσοληψίες με το κράτος και μάλιστα με το ΥΠΕΚΕ το οποίο τον διόρισε στην Κτηματολόγιο ΑΕ.

http://tiresias-press.blogspot.com/2010/06/blog-post_6852.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: