Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Να που θα βρείτε τα χρήματα κ. Παπανδρέου !

1. Κανένας σε ΔΕΚΟ και δημόσιες υπηρεσίες δεν θα παίρνει περισσότερα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Όσοι έχουν συμβάσεις πάνω από 100.000 το χρόνο, να περικοπούν από 20- 50% ή να λήξει η σύμβαση.
Να δημοσιοποιηθούν τα ονόματά τους και το ύψος της αμοιβής τους. ( π.χ. Λυριτζής-Οικονόμου κλπ, άλλωστε είπατε ότι όλα θα γίνονται με διαφάνεια και θα δημοσιοποιούνται στο διαδίκτυο)

2.Οσοι δημόσιοι υπάλληλοι παίρνουν περισσότερα από 4000 ευρώ μεικτά- με υπερωρίες κτλ. να μειωθούν οι αποδοχές τους κατά 20% αλλά δεν θα πέφτουν ποτέ κάτω από τις 4000. Στους χαμηλούς μισθούς αυξήστε από 100 έως 200 Ευρώ το μήνα.

3.Να φορολογηθούν τα ακίνητα σύμφωνα με την αντικειμενική τους αξία και το πραγματικό τους εμβαδόν (που να περικλείει και τα υπόγεια). Να τεθεί ένας ενιαίος συντελεστής... κατά περιοχή που θα αυξάνει κάθε εκατό τετραγωνικά μέτρα. Ενδεικτικά ένα παράδειγμα "Για εκατό τετραγωνικά σπίτι σε μια περιοχή με άξια 2000 ευρώ το τμ για τα πρώτα εκατό μετρά ο συντελεστής να είναι 0.01 απο100-2000 ο συν 0.10 για 200-300 συν 0.20 κτλ. Εάν έχει τρία ακίνητα στην ίδια περιοχή να προστίθενται στα τετραγωνικά και να ανεβαίνει ο συντελεστής και ακόμα να προστίθενται τα ακίνητα που έχει στο όνομα του σε άλλες περιοχές με την γεωμετρική αυτή πρόοδο. Πχ. αυτός που έχει ένα κτίριο 300 τμ σε μια περιοχή και
ένα άλλο εκατό τ.μ σε άλλη περιοχή το δεύτερο να αρχίζει μεν με το συντελεστή της περιοχής αλλά με αυτόν που ισοδυναμεί με πάνω από τα 300- τμ.
Ο αρχικός συντελεστής να είναι μικρός ώστε όλοι οι μικροί ιδιοκτήτες να πληρώνουν ένα πολύ μικρό ποσό. Εάν βρεθεί ψεύτικη δήλωση, να τριπλασιάζεται το φορολογήσιμο και να πληρώνεται αναδρομικά.

4.Να γίνεται δεκτή στο δικαστήριο μια μαγνητοφώνηση ή μαγνητοσκόπηση που να αποκαλύπτει την προσπάθεια εκβιασμού από τους εφοριακούς....


Αλλά συγχρόνως οι άνθρωποι αυτοί που εκβιάστηκαν να μπαίνουν σε ένα ειδικό πρόγραμμα προστασίας από μια ειδική εφορία που θα διαχειρίζεται από εκεί και ύστερα τα φορολογικά τους θέματα.
Αντίθετα οι εφοριακοί να μαγνητοσκοπούν αυτούς που προσπαθούν να τους δωροδοκήσουν και να παίρνουν ένα γενναίο μπόνους εάν βγάλουν λαβράκι.



Εάν αυτό γίνει επίσημη πολιτική του κράτους και γίνει γνωστό, θα φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη. Με τον τρόπο αυτό δύσκολα θα τολμούν διακανονισμούς και ο ένας και α άλλος.

Σπάστε αυγά κύριοι, ως ποτέ θα την πληρώνουν μόνο οι έντιμοι?



5.Κατάργηση της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων και ανακατανομή του δυναμικού σε υπηρεσίες που έχουν ελλείψεις. Όχι άλλες προσλήψεις. Έχετε σε αυτή τη συγκυρία όλο το λαό μαζί σας, κανένας δεν θα μιλήσει, θα μείνετε για πάντα στην κυβέρνηση από αυτό και μόνο.



6.Βρείτε τα επαγγέλματα που βγάζουν πολλά χρήματα και επί τέλους φορολογήστε τους. Ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί (βγάζουν περισσότερα και από πολλούς γιατρούς) μεγαλογιατροί , κέντρα διασκεδάσεως κτλ.
Ορισμένες κατηγορίες που βγάζουν χρήματα χωρίς να εμφανίζονται πουθενά όπως οι χειρουργοί, οι μεγαλογιατροί οι μεγαλοβιομήχανοι κτλ που φοροδιαφεύγουν άγρια, να εκτιμάται η φορολόγησή τους από την πολυτέλεια της διαβίωσής τους και τα τεκμήρια.



7.Επιτρέψτε να φέρουν οι Έλληνες τα χρήματα από το εξωτερικό μόνο εφόσον θα αγοράσουν ένα ακίνητο ώστε να κινηθεί η αγορά της οικοδομής.



8.Ζητηστε να σας πουν- μέσα από τις υπηρεσίες σας- πόσοι από τους δημοσίους υπαλλήλους δεν έχουν πατήσει ποτέ το πόδι τους στην υπηρεσία και είναι πραγματικοί χαραμοφάηδες (συνδικαλιστές κλπ). Διώξτε τους αμέσως και να γίνουν γνωστά τα ονόματα τους.



9.Τιμωρήστε παραδειγματικά τους δημοσίους υπάλληλους που χρηματίστηκαν στο παρελθόν.



10. Φορολογήστε τις τράπεζες με το 50% των κερδών τους και κρατήστε αυτά τα χρήματα σε μια υπέρ-τράπεζα που χωρίς μεγάλο προσωπικό και χωρίς να επιδιώκει το κέρδος, θα βοηθά μικρές επιχειρήσεις να επιβιώσουν. Ονομάστε την Τράπεζα Αλληλεγγύης ή Τράπεζα του Λαού , βάλτε μέσα σε αυτή να δουλεύουν ανθρώπους έντιμους που θα βρείτε σε δύο κυρίως κατηγορίες Ελλήνων. Παλαιούς κουμουνιστές (ΚΚΕ) ή ανθρώπους θρησκευόμενους.



11. Βγάλτε σε πλειστηριασμό όσα κτίρια έχει στη διάθεση του το κράτος αλλά με απολύτως διαφανείς διαδικασίες. Μέχρι τώρα δίνονταν σε ημετέρους σε εξευτελιστικές τιμές. Ζητήστε να μάθετε ποιοι τα πήραν και ποιοι τους τα έδωσαν, με τι ποσά και θα εκπλαγείτε.



12.Υπάρχουν περιοχές ολόκληρες γης που διατέθηκαν με κόλπα (Δασαρχεία-Σχέδιο Πόλεως) σε κομπιναδόρους και χτίστηκαν τα παράνομα που τα νομιμοποιήσαν αργότερα τα τζίνια της πολεοδομίας. Βρείτε τα και πηγαίνετε από τον τωρινό ιδιοκτήτη να βρείτε το πρώτο λαμόγιο και δεσμεύστε του την περιουσία. Να πληρώσει πρόστιμο και ο δεύτερος και ο τρίτος ιδιοκτήτης μέχρι και τον τελευταίο.



13.Να πληρώσουν φόρο, όσοι έχουν κλείσει υπαίθριους χώρους, τρεις φορές πιο πολύ από όσο θα κόστιζε εάν ήταν νόμιμο. Αλλά πέραν αυτού τίποτε άλλο και όταν το πουλήσει θα το συμπεριλαμβάνει νόμιμα στα τετραγωνικά.


14. Σταματήστε τέλος να επιδοτείτε από τον κρατικό προϋπολογισμό για δυο χρόνια τις ΜΚΟ (Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις) Έκτος ίσως από 5-10 από αυτές.


  udemand

Δεν υπάρχουν σχόλια: