Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Το βράδυ " κτυπά " ο Μητσοτάκης..!

Δεύτερο «χτύπημα» μέσα σε δυο 24ωρα κάνει ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης
Σύμφωνα με πληροφορίες το βράδυ θα εμφανιστεί στο δελτίο ειδήσεων του Mega. 
Θα μιλήσει για την οικονομία.
Θα εμφανιστεί δικαιωμένος για τα όσα έλεγε εδώ και χρόνια.
Ο Μητσοτάκης πιστεύει ότι αν είχε εισακουστεί, σήμερα δε θα συζητούσαμε για τον ορατό κίνδυνο της χρεοκοπίας.
Όταν τα έλεγε όμως οι πολιτικές δυνάμεις τον αντιμετώπιζαν με καχυποψία. Ανεξάρτητα όμως από τα όσα αναμένεται να πει το βράδυ, ο ψηλός για την οικονομία, έχει εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε και το πώς θα σχολιάσει την εκλογή του Σαμαρά στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.
Ως γνωστόν ο Μητσοτάκης δεν έχει μιλήσει μετά τις εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία. Οπότε ότι και να πει θα αποτελεί είδηση.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Μητσοτακης αποτελει εξαιρεσι μεταξυ των δειλων και λαικιστων πολιτικων.
Ειχε το θαρρος και την ορθηκρισια να λει τα πραγματα οπως εχουν.

Πολεμηθηκε οσο κανεις απο το κατεστημενο διοτι εξεφρασε την Δεξια καλλιτερα απο τους λεγομενους δεξιους που τρεχουν πισω απο τα λαβαρα της αριστερας, οντας ς ο ιδιος φανατικος φιλευθερος.

Βεβαιως οι υβρεις( βρυκολακας?γιατι?) αντι επιχειρηματων ησαν παντοτε τα οπλα των δειλων,των ανθρωπων που δεν αρθρωνουν λογο αλλα ογκανιζουν ..

Οι νεοι πολιτικοι οφειλουν να διδασκονται απο την πειρα και τις πολυτιμες συμβουλες του γηραιοτερου εν ενεργεια πολιτικου αλλα και να ωφελουνται απο τα λαθη και τις ανεντιμες συμπεριφορες που κατα καιρους λαικιζοντες επεδειξαν.

Στον κο Μητσοτακη ως Ελλην Πολιτης καταλογιζω ως βαρυτατο σφαλμα τον περιβόητο νόμο 1863/1989 Όταν η Ν.Δημοκρατία, μετά την πρώτη πασοκική οκταετία, συνέπραξε με το ΚΚΕ, υπο τον όρο να προσφέρει άφεση αμαρτιών στο συνεταίρο της εξουσίας, ώστε δια παρθενογενέσεως η ξενοκίνητη στάση, ο συμμοριτοπόλεμος να βάλη τα καλά του και να βαπτισθή επισημως πλεον εμφύλιος..

Επισης την συμμετοχη του στην ιδιοτυπη ελληνικη παθογενεια του νεποτισμου..Οχι για την Κα Ντορα Μπακογιαννη η οποια δικαιως αντικατεστησε τον δολοφονηθεντα συζυγο της Π.Μπακογιαννη οσο για τον γιο του.

Οσον αφορα στον Κ.Καραμανλη Θειο και ανηψιο.
Ο μεν Θειος ξεκινησε την σταδιοδρομια του επιλεχθεις δια την πειθαρχια του προς τα ανακτορα-για να κλειση το κυπριακο μετ τις γνωστες συμφωνιες Ζυριχης Λονδινου
Ταυτοχρονως υπηρξε ο κατ εξοχην σοσιαλμανης θιασωτης που ξεκινησε τις κρατικοποιησεις χαριν λαικσμου και σοσιαλιστικης υστεροφημιας,
Ο Ανηψιος Κωστακης, ανεπαγγελτος εισηλθε στην πολιτικη χωρις να εχη μαθει να αγωνιζεται στη ζωη και χωρις εμπειριες.Απεδειχθη δειλος και ανικανος, αφου σε 5 χρονια καταφρε να ξαναφερη το ΠΑΣΟΚ με αρχηγο τον Γιωργακη στην εξουσια..αυτοβουλως παραιτηθεις ...

Ιασων