Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Καταγγελίες Χρυσοχοϊδη για...


...«Μιντιακό» κανιβαλισμό!

 

«Από χθες το πρωί και με αφορμή μια τραγική ανθρώπινη ιστορία που αφορά σε συνεργάτη μου, επιχειρείται ένας "μιντιακός" κανιβαλισμός κυρίως μέσω ίντερνετ, που προκαλεί πολλά ερωτήματα», δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αναφερόμενος στην απόπειρα αυτοκτονίας 28χρονου συμβούλου στο υπουργείο.
Ο νεαρός, ο οποίος είναι γιος στενού συνεργάτη του κ. Χρυσοχοΐδη στο διάστημα της προηγούμενης θητείας του στο...
ίδιο υπουργείο, αποπειράθηκε χθες να αυτοκτονήσει πέφτοντας στο κενό από τον έβδομο όροφο του μεγάρου της Κατεχάκη και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στον «Ευαγγελισμό».
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός συνεργάτης του υπουργού άφησε σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που επιχείρησε να αυτοκτονήσει.
«Προσπαθούν κάποιοι να δημιουργήσουν νοσηρά σενάρια εκεί που η πραγματικότητα μιλά από μόνη της και δεν επιδέχεται απολύτως καμία αμφισβήτηση. Επέλεξα να δώσω μια ευκαιρία σε ένα νέο άνθρωπο με ικανότητες, εντιμότητα και ευαισθησία, περιμένοντας καλή τη πίστη να μου προσκομίσει το πτυχίο του, χωρίς κανένα απολύτως οικονομικό κόστος για το Δημόσιο», πρόσθεσε ο κ. Χρυσοχοΐδης απηύθυνε έκκληση προς όλους «να σεβαστούν το νέο που ευτυχώς βρίσκεται στη ζωή και χρειάζεται τη στήριξη όλων μας για να βγει πιο δυνατός από αυτήν την περιπέτεια, όπως και την οικογένειά του που αυτές τις ώρες δοκιμάζεται. Επιτέλους, να σταματήσει τώρα η συνωμοσιολογία και τα αρρωστημένα σενάρια.»
parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια: