Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Το Πασόκ ζητά αμνησ(τ)ία για τα τεράστια σκάνδαλά του!

Με τεράστια ευκολία μεγαλοστελέχη του Πασόκ μέμφονται την Κυβέρνηση ή οπαδούς της ΝΔ ότι καταφεύγουν στην σκανδαλολογία που ανήκει πλέον στην ιστορία, για να συμψηφιστούν τα τωρινά σκάνδαλα με αυτά του παρελθόντος που εκτός των άλλων έχουν παραγραφεί (με τον πασοκικής εμπνεύσεως νόμο περί ευθύ της υπουργών).
Κύριοι του Πασόκ εάν είναι σκάνδαλο «οι Πακιστανοί», «οι υποκλοπές», «ο Παυλίδης» και ό,τι άλλο κόπτεσθε τότε είναι σκάνδαλα και ο Τρεπεκλής, και ο Rocco,και η ΜΑΝ και η Siemens και η ΕΛΒΟ και άλλα πολλά. Εξάλλου τώρα τα μαθαίνουμε όλα αυτά. Τι θα πει συμψηφισμός για κλοπές, μίζες, προμήθειες και εκβιασμούς …… που σπαρταράνε. Στο Πασόκ μάλλον βλέπουν διέξοδο από το μαύρο τούνελ του παρελθόντος με την αναγωγή των υποθέσεων ή και πρόσφατων σκανδάλων, που ανέδειξαν με προσχεδιασμό τα κανάλια, «σε χειρότερα» από τα δικά τους. Αυτό και μόνο αρκεί για να πειστούν οι δύσπιστοι και εθελοτυφλούντες ότι πράγματι τίποτα δεν άλλαξε στο «κίνημα»! Όλα τα ίδια έμειναν και μοιάζουν και χειρότερα…..
Στην πιο δύσκολη θέση βρίσκονται τα πασοκικά μίντια (σχεδόν όλα τα κανάλια και οι εφημερίδες της χώρας) που έπεσαν στην παγίδα μιας δεκάμηνης σχεδόν σκανδαλοθηρικής ενημέρωσης και τώρα υποταγμένοι στο στόχο του «ερχόμενου Μεσσία Γιώργου » αναγκάζονται να κρύβουν τα εγκλήματα του παρελθόντος που έρχονται στην επικαιρότητα λόγω Γερμανών εισαγγελέων ή να τα αναγάγουν και αυτά σε αφορούντα τη ΝΔ ή τον Καραμανλή προσωπικά! Έτσι συμφέρει την Ιπποκράτους, έτσι κάνουν!
Στη μνήμη του νεοέλληνα το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου έμεινε ως «μητέρα των σκανδάλων» και η υπόθεση Siemens μετατρέπεται σε «μητέρα της μίζας». Έχετε όμως συνειδητοποιήσει ότι αποδεδειγμένα και όχι με λόγια του αέρα ένα μέρος από αυτές τις μίζες κατέληξαν στα ταμεία του κυβερνώντος τότε Πασόκ; Υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη διαφθοράς και δωροδοκίας; ΟΧΙ! Το χρήμα εισπράχθηκε και έπεσε στα ταμεία του κόμματος έπειτα από ομολογία και όχι επειδή το είπε κάποιος τυχάρπαστος σε κάποιο δημόσιο οργανισμό που υπηρετεί κομματικά τη «μεγάλη δημοκρατική παράταξη» και επιζητά να εμπλέξει το σύνολο του πολιτικού κόσμου στη διεφθαρμένη και μιζαρισμένη ιστορία του «πανελλήνιου σοσιαλισμού».
Κύριοι του Πασόκ θέλουμε όλη την αλήθεια και θα την μάθουμε, είτε εσείς το επιθυμείτε, είτε όχι. Μη νομίζετε ότι επειδή έχετε «παραγράψει» την εμπλοκή σας δεν θα πρέπει να ασχολούμαστε με το αμαρτωλό παρελθόν σας. Όταν λέμε «όλα στο φως», το εννοούμε! Και δεν μιλάμε για ζόρι ή συμψηφισμούς. Μιλάμε για την αλήθεια, που ξέρατε πολύ καλά να κρύβετε κάτω απ’ το χαλί και σας έγινε συνήθεια. Μιλάμε για το ψέμα που μας φλομώνατε προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι όσων χρηματοδοτούσαν και συνεχίζουν να τα δίνουν στο κόμμα σας…… και όλοι τους βλέπουμε αυτούς που υπηρετούν τους στόχους για μια νέα «αναδιανομή του πλούτου». Τους λένε και νταβατζήδες……
[όσο για την δήθεν ηρωική διαγραφή δέκα βουλευτών λόγω Πάχτα, καλύτερα να πάψει το παραμύθι γιατί μοιάζει περισσότερο με κίνηση πανικού λόγω εκλογών(2004) παρά θέληση για κάθαρση. Τέτοιες κινήσεις επαυξάνουν την περίφημη «νοοτροπία» του κόμματος παρά την τιθασεύουν. Κυρίως δεν αφήνουν περιθώρια αυτοκριτικής μια και καθορίζεται η πολιτική ενός κόμματος από ανήθικους εντυπωσιασμούς και όρους μιντιακής κυριαρχίας. Δηλαδή ο Παπανδρέου επιδιώκει να γίνει βασιλιάς στη θέση του Σημίτη και όχι του Καραμανλή, που αποτελεί σάκο του μποξ για τα κανάλια!]

Δεν υπάρχουν σχόλια: