Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

Αν τολμάει το ΠΑΣΟΚ να προκαλέσει εκλογές το 2010

Aν τολμάει το ΠΑΣΟΚ να προκαλέσει εκλογές το Μάρτιο του 2010..(Ας μην ψηφίσει τον Παπούλια)
Κατηγορηματικός για τη νίκη της ΝΔ στις επόμενες εθνικές εκλογές και στην ώρα που αυτές πρέπει να διεξαχθούν, εμφανίζεται ο υπουργός Εσωτερικών, Προκόπης Παυλόπουλος, σε συνέντευξή του στην εφ.«Απογευματινή της Κυριακής», ρίχνοντας το γάντι στο ΠΑΣΟΚ αν τολμάει να προκαλέσει εκλογές το Μάρτιο του 2010 με πρόσχημα την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας. «Αν τολμάει, ας το κάνει. Πέραν των άλλων, θα χρεωθεί και τον ευτελισμό των θεσμών», επισημαίνει χαρακτηριστικά.

Ο κ. Παυλόπουλος εκτιμά ότι «η ΝΔ δεν αντιμετωπίζει θέμα διαδοχής» και σημειώνει ότι «ο πρωθυπουργός δεν κάνει διάκριση ανάμεσα στους συνομιλητές τους και τους αντιμετωπίζει όλους ισότιμα».


«Η κυβέρνηση ακολουθεί πολιτική, όπου οι θεσμοί λειτουργούν, οι ελεγκτικοί μηχανισμοί λειτουργούν και ελέγχουν, αναδεικνύουν και τιμωρούν, σε αντίθεση με το ΠΑΣΟΚ, που συγκάλυπτε την ατιμωρησία», υποστηρίζει ο υπουργός Εσωτερικών και απαντώντας στο ερώτημα αν πρέπει να αλλάξει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών, διερωτάται: «Μήπως το ζήτημα σήμερα δεν είναι η αλλαγή του νόμου αυτού, αλλά η ορθή εφαρμογή του; Μήπως, δηλαδή, δεν πρέπει να μιλάμε για μια τέτοια αλλαγή, επειδή ορισμένοι συνάδερφοι, ιδίως εκείνοι του ΠΑΣΟΚ, στην Ειδική Κοινοβουλευτική Επιτροπή, παραβίασαν ευθέως, με διαρροές και παραπληροφόρηση, το Σύνταγμα και τον κανονισμό της Βουλής, δημιουργώντας την εσφαλμένη εντύπωση ότι φταίει αυτός ο νόμος;»

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: