Σάββατο 2 Μαΐου 2009

Ολη η αλήθεια για τη Νατάσα

Εδώ και καιρό είχαν αρχίζει να κυκλοφορούν φήμες για την κατάσταση της υγείας της Νατάσας Καραμανλή.

Ο,τι ήθελε κανείς, άκουγε. Από το γεγονός ότι έχει κατάθλιψη και βρίσκεται επί ώρες κλεισμένη στο σπίτι, μέχρι ότι πάσχει από καρκίνο. Οι φήμες αυτές εντάθηκαν ακόμη περισσότερο από τη στιγμή που έπαψε να εμφανίζεται δημοσίως στο πλευρό του Κώστα Καραμανλή. Ούτε στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου δεν εμφανίστηκε. Πέρσι είχε φροντίσει να βρίσκεται μπροστά-μπροστά στην εξέδρα των επισήμων της εθνικής επετείου, έχοντας ντύσει μάλιστα και τα δίδυμα παιδιά της με παραδοσιακές στολές. Φέτος όμως ήταν εξαφανισμένη. Στις συνόδους κορυφής ο κ. Καραμανλής πήγαινε ασυνόδευτος και καθόταν μόνος του στα επίσημα γεύματα μετά των συζύγων.

Μέχρι και υπουργοί άρχισαν να ρωτούν διστακτικά τι συμβαίνει, οπότε ο πρωθυπουργός, αν και δεν του αρέσει να μιλά για τα προσωπικά του, αναγκάστηκε να τους πει την απλή αλήθεια. «Η Νατάσα είναι καλά και το επόμενο διάστημα θα εμφανίζεται όλο και περισσότερο πάλι δίπλα μου. Ολα τα υπόλοιπα ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας». Πράγματι, όπως μαθαίνουμε, οι επικοινωνιολόγοι του Μεγάρου Μαξίμου έχουν συστήσει στον πρωθυπουργό, εν όψει ευρωεκλογών, να την έχει στο πλάι του κατά τη διάρκεια των περιοδειών εντός Ελλάδος και των επίσημων ταξιδιών του στο εξωτερικό, γιατί του δίνει πόντους.


Η αλήθεια είναι ότι η κυρία Καραμανλή-Παζαΐτη που τη Μεγάλη Τρίτη 14 Απριλίου έκλεισε τα 43, έλειψε δύο δεκαήμερα από το Λαϊκό Νοσοκομείο όπου εργάζεται, επειδή έπρεπε να παρακολουθήσει σεμινάρια χειρουργικής στο εξωτερικό. Μην ξεχνάμε ότι αυτή την περίοδο ολοκληρώνει το τρίτο έτος της ειδικότητάς της στην Α' Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του εν λόγω νοσοκομείου και είναι από τις πλέον επιμελείς. Για να μη δώσει σε κανέναν το δικαίωμα να γυρίσει να πει ότι έχει ευνοϊκή μεταχείριση ως σύζυγος πρωθυπουργού, αναγκάστηκε επιστρέφοντας από το Λονδίνο να φορτωθεί πολλές από τις εφημερίες και να καλύψει τα κενά των νοσοκομειακών της υποχρεώσεων. Ετσι, δεν μπορούσε να ακολουθεί τον κ. Καραμανλή στα ταξίδια. Υπήρχαν φορές που επέστρεφε σπίτι στις 6:30 το πρωί όταν είχε εφημερία το νοσοκομείο, ενώ τις υπόλοιπες μέρες, στις 6:45 βρίσκεται στο γραφείο της στο Λαϊκό. Πίνει έναν καφέ, φοράει την ιατρική μπλούζα και πιάνει δουλειά, χωρίς να κουβεντιάζει καθόλου για πολιτικά.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως κάποια στιγμή τής ζήτησε ο πρωθυπουργός να τον συνοδεύσει στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, στις αρχές του μήνα, κι εκείνη απάντησε: «Δεν έχω κενό αυτό τον καιρό. Δεν θέλω να δώσω λαβή στους συναδέλφους μου».
Υπάρχουν γιατροί βέβαια που υποστηρίζουν ότι αντιμετώπισε ένα μικρό προβληματάκι με κάποια φλεγμονή, αλλά ήταν από αυτά που δεν ενέπνεαν ανησυχία με και με την κατάλληλη αγωγή εξαφανίζονται. Οπότε, η κυρία Καραμανλή, ακμαιότατη, μόλις βρήκε το χρόνο άρχισε και πάλι να βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της, όπως έκανε προ ημερών στο ταξίδι στην Αλβανία, όπου ακολούθησε ξεχωριστό πρόγραμμα με τη σύζυγο του Σαλί Μπερίσα, επισκεπτόμενη το Αρσάκειο Τιράνων, ορφανοτροφεία και ιδρύματα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΡΗΣ - espresso

Citypress-gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: