Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

Γιατί ο Γ. Παπανδρέου "τρέμει" τώρα την Siemens

papandreou.jpg
Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση έχει περιέλθει ο Γιώργος Παπανδρέου με αφορμή τις φημολογούμενες αποκαλύψεις για το θέμα της Siemens. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μέχρι πρότινος ήταν πεπεισμένος ότι η υπόθεση αφορούσε στελέχη που είχαν βρεθεί δίπλα στον Κ. Σημίτη, όπως για παράδειγμα ο Θόδωρος Τσουκάτος. Εσχάτως ο Παπανδρέου διαπιστώνει ότι τα νέα στοιχεία απειλούν το όλον ΠΑΣΟΚ. Οι νέες εξελίξεις έχουν προκαλέσει πανικό στο γραφείο του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Ήδη μάλιστα ζητήθηκε να υπάρξει συλλογή πληροφοριών προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις επιθέσεις που ετοιμάζει η κυβέρνηση. Ωστόσο, είναι εξαιρετικά δύσκολο να την γλιτώσει ο Γιώργος, αφού πέραν της κριτικής που θα του ασκηθεί από Μαξίμου και Ρηγίλλης, έχουν αρχίσει να βγάζουν από τα θηκάρια τα μαχαίρια και στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: Κάποιοι λένε ότι τα νέα στοιχεία δείχνουν την εμπλοκή προσώπων που βρίσκονται πολύ κοντά σε πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

ΑΞΙΖΕΙ: Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να είναι υποψήφιος με τη Ν.Δ. ο κουνιάδος του Βουλγαράκη, Δ. Πελέκης. Εδώ υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μην είναι υποψήφιος ο γαμπρός!

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: