Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

Γι' αυτό είμαστε όλοι ΠΑΣΟΚ

Ό, τι κι αν ψηφίζει κανείς, όποιες πολιτικές ή ιδεολογικές προτιμήσεις κι αν έχει, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι Έλληνες έχουμε μπολιαστεί στο dna μας με τη νοοτροπία του ΠΑΣΟΚ, που έφερε στη χώρα ο μεγάλος Ανδρέας, με την Αλλαγή του 1981.
Τη στιγμή που βγαίνουν στη φόρα τα άπλυτα των υπουργών των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Σημίτη, που υπέγραψαν αφειδώς συμβάσεις μεγάλων έργων και προμηθειών για τη «Siemens», ο Γιώργος και οι επιτελείς του επιμένουν να υποτιμούν τη νοημοσύνη ενός ολόκληρου λαού.
Όχι μόνο λοιπόν ζητούν συνδρομή από μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να συγκεντρώσουν 5 εκατομμύρια ευρώ, λες και... το ταμείο του Κινήματος που εξελίχτηκε σε φέουδο της διαπλοκής και των κατασκευαστών, είναι μείον.
Αλλά επιπροσθέτως, σχεδιάζουν να κυκλοφορήσουν πιστωτική κάρτα.
Δηλαδή, θα παρέχουν προνόμια στους ψηφοφόρους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ, από... τα άδεια ταμεία; Ή από τα γεμάτα με τα μαύρα χρήματα της «Siemens» και άλλων εταιρειών;
Και αν κάποιος δεν μπορεί να καλύψει το κεφάλαιο της πιστωτικής, θα τον πηγαίνουν στα δικαστήρια ο Αθανασάκης, ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος και ο Goody's Ραγκούσης;
Αυτή είναι η κατεξοχήν νοοτροπία του ασύλληπτου φαντομά, που όλοι κρύβουμε μέσα μας.

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: