Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Ο Σαμαράς ξεκίνησε το σκληρό ρόκ! "Δεν πρόκειται να δεχθώ συγκυβέρνηση"

Ηχηρό μήνυμα προς όσους τον "σπρώχουν" να συναινέσει στο ενδεχόμενο συγκυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ ή με άλλα κόμματα έστειλε σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην εκτελεστική γραμματεία του κόμματος.  
"Δεν πρόκειται να δεχθώ συγκυβέρνηση. 
Δεν θα συμπράξω με όσους ψήφισαν το μνημόνιο και στήριξαν την κυβερνητική προπαγάνδα. 
Δεν θα δεχθώ θεόσταλτες εξωθεσμικές λύσεις", είμε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΝΔ αφήνοντας σαφείς αιχμές για ...τους Γιώργο Καρατζαφέρη και Ντόρα Μαπκογιάννη.
«Δεν με ενδιαφέρει η διαστρέβλωση των θέσεών μας και η παραπολιτική αλλά ούτε και οι επίδοξοι ενοικιαστές μιας ανύπαρκτης πολυκατοικίας» πρόσθεσε με νόημα... 
«Την ώρα που η πολιτική μας κερδίζει έδαφος στην Ελλάδα, την ώρα που στην Ευρώπη έδινα αγώνα για την Ελλάδα, την ώρα που η κυβερνητική πολιτική κυλάει σε νέα αδιέξοδα και το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε δύσκολη θέση, την ώρα που ετοιμάζουμε την πρότασή μας για την οικονομία που θα αποτελέσει εναλλακτική λύση, κάποιοι υστερόβουλα και άκομψα προσπαθούν να εμφανίσουν ότι υπάρχουν προβλήματα στο εσωτερικό της ΝΔ και να στερήσουν την χώρα από μία ισχυρή εναλλακτική λύση» ανέφερε χαρακτηριστικά. 
Ο Σαμαράς αναφέρθηκε και στην κυβερνητική θητεία του Κώστα Καραμανλή λέγοντας: «Αντιλαμβάνομαι τις μνήμες και τους δισταγμούς των πολιτών».
Απαντώντας στα σενάρια πρόωρων εκλογών επεσήμανε ότι η ΝΔ είναι έτοιμη και συμπλήρωσε: «Είμαστε έτοιμοι για εκλογές όποτε κι αν γίνουν. Υστερόβουλα κάποιοι προσπαθούν με ανύπαρκτα γεγονότα να στερήσουν την Ελλάδα από μια ισχυρή κι αυτοδύναμη κυβέρνηση».
parapolitika

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.