Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Αντί της Υπουργού ο ...εισαγγελέας!

...άδικα  περίμεναν την Κατερίνα! 

 

Δεν μπόρεσε να χωνέψει η K. Μπατζελή το χουνέρι που της έκαναν οι αγρότες της Θεσσαλονίκης στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και  τους έστειλε τον εισαγγελέα προκειμένου να διατάξει τη σύλληψη τους!
Χθες το απόγευμα οι αγρότες είχαν αποκλείσει τον κεντρικό δρόμο από το αεροδρόμιο προς την πόλη και ζητούσαν να συναντηθούν μαζί της και να της επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας.
Εκείνη αντί να δεχτεί να σταματήσει έστω και δύο λεπτά στο μπλόκο, πέρασε μέσα από κάτι χωράφια, βγήκε σε παρακαμπτήριους και έφυγε.
Οι αγρότες εκνευρίστηκαν και κατήγγειλαν τη στάση της αλλά η Κατερίνα είχε τον τελευταίο λόγο, δείχνοντας το πραγματικό στυγνό πρόσωπο της εξουσίας του ΠΑΣΟΚ....

Γιατί το γράφουμε αυτό; 
Γιατί σήμερα το μεσημέρι ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Δ. Παπαγεωργίου παρενέβη με επείγον έγγραφό του προς τον διευθυντή της Τροχαίας και του ζητά να ενημερωθεί «εάν συνελήφθησαν οι δράστες ή σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία».
Επιπλέον, με το ίδιο έγγραφο, ζητά ενημέρωση για το «εάν και με ποιο τρόπο εφαρμόστηκε η...
παραγγελία που είχε δώσει πριν από τρεις εβδομάδες σχετικά με την εφαρμογή της αυτόφωρης διαδικασίας στις περιπτώσεις που συντρέχει το αδίκημα της παρακώλυσης συγκοινωνιών».
Πρώτο το parapolitika.gr είχε αναφερθεί στο αγροτικό μπλόκο στο αεροδρόμιο και το θέμα έτυχε εκτεταμένης προβολής σε αρκετές εφημερίδες σήμερα.
Για να δούμε, τι θα... δούμε με αυτή την εισαγγελική παρέμβαση τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: