Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Εκποίηση της περιουσίας των Ταμείων..!

Μπάχαλο η ...κυβέρνηση!

 


Σοβαρότατες παρενέργειες στα Ταμεία προκαλούνται από τις σημερινές αναφορές του Παπακωνσταντίνου στην επιτροπή εμπειρογνωμόνων για την αναμόρφωση του ασφαλιστικού, ότι θα κόψει τη χρηματοδότηση προς τους οργανισμούς ασφάλισης και όσοι διοικητές έχουν επείγουσες ανάγκες να καλύψουν θα το κάνουν πουλώντας περιουσιακά στοιχεία των Ταμείων!
Ήδη αρκετοί διοικητές που αιφνιδιάστηκαν από τη σημερινή εξέλιξη καθώς μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες, ο Λοβέρδος τους έλεγε άλλα, διαμηνύουν ότι θα παραιτηθούν ενώ συνδικαλιστές της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ δηλώνουν ευθέως ότι θα κατεβάσουν τον κόσμο στους δρόμους. 
Ο νόμος του 2000 που ψήφισε το ΠΑΣΟΚ είναι σαφής και αναφέρει ότι ...
...σε περίπτωση που τα Ταμεία δηλώσουν αδυναμία να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, τα ελλείμματα τους θα καλυφθούν από τον κρατικό προϋπολογισμό... 
Κανείς ακόμη από τη Νέα Δημοκρατία δεν έχει βγάλει άχνα, κανείς από τη Ρηγίλλης δεν έχει ενημερώσει τους συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ για το πώς θα κινηθούν απέναντι στο θέμα, ενώ η ίδια αναμπουμπούλα υπάρχει και στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ όπου βουλευτές του ετοιμάζονται να αντιδράσουν δυναμικά. 
Ο Λοβέρδος πριν από ένα μήνα έλεγε ότι θα επιβληθεί πρόσθετη εισφορά στις επιχειρήσεις για την ενίσχυση των εσόδων των Ταμείων , πρόταση που απέρριψε τώρα ο Παπακωνσταντίνου με τη φράση «ούτε πόρος, ούτε φόρος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: