Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Οξεία κριτική απο Ανδρουλάκη στη Κυβέρνηση...

...βρίσκονται ένα βήμα πίσω από τις εξελίξεις!

Όχι δεν το λέει κάποιος από την αντιπολίτευση αυτό, το λέει ο βουλευτής του ΠαΣοΚ κ. Μίμης Ανδρουλάκης...

Το είπε σήμερα στο ΜΕGA  και ορισμένα καταπράσινα blogs έσπευσαν να τον λοιδορήσουν...

Βέβαια το ίδιο λέμε και μερικά blogs εδώ και καιρό αλλά εμείς αντιμετωπιζόμαστε σαν "αντιπολιτευόμενοι"  και ότι λέμε είναι "κομματικό".

Πόσο στοιχίζει στην Ελλάδα (οικονομικά) αυτή η καθυστέρηση είναι υπολογίσιμο αφού τα επιτόκια που καλείται να πληρώσει η χώρα είναι ...τεράστια (σε σχέση με την δεύτερη "χειρότερη" από μας χώρα της Ευρωζώνης...) και δυστυχώς συνεχίζουν να έχουν αυξητικές τάσεις.

Πέντε μήνες πέρασαν απο τις εκλογές και πέραν των λέξεων ούτε οι Έλληνες αλλά κυρίως οι αγορές είδαν κάτι στην πράξη.

Δεν υπάρχει πλέον αμφιβολία , ότι το Davos 2010 διέλυσε όποια αυταπάτη υπήρχε στην κυβέρνηση για δημιουργία θετικού κλίματος στις διεθνείς αγορές χρήματος  από την (Θετική θα έλεγα) παρουσία τους στην συνάντηση καταθέτωντας μόνο σχέδια.

Όλοι (μα ΟΛΟΙ...) ζήτησαν (η μάλλον ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ) εφαρμογή των σχεδίων στην πράξη.

Απόδειξη η χθεσινοβραδινή σύσκεψη στο Μαξίμου (μόλις επέστρεψαν δηλαδή στην χώρα..) με θέμα την εφαρμογή των μέτρων.

Σίγουρα θα είναι σκληρά , σίγουρα θα παγώσει το χαμόγελο στα χείλη των οπαδών του λαϊκιστικού ΠΑΣΟΚ , σίγουρα θα δώσουν νέα πνοή στα λαϊκιστικά κόμματα της αριστεράς που θα θελήσουν να παίξουν τους "προστάτες" του λαού προς άγραν ψήφων.
Είναι όμως η πρώτη φορά που κυβέρνηση έχει την στήριξη της αντιπολίτευσης για λήψη των αναγκαίων αυτών μέτρων.
Αυτό οφείλει  να το διατηρήσει ως "σπάνιο φαινόμενο" (τουλάχιστον για τα Ελληνικά δεδομένα)  η κυβέρνηση,  αποφεύγοντας το σαμποτάζ και αποδεχόμενη τις διαχρονικές ευθύνες όσων κυβέρνησαν.

Οι λαϊκίστικες κορόνες ότι για το σημερινό χάλι της χώρας φταίνε μόνο τα 5 χρόνια διακυβέρνησης από την Ν.Δ εκτός του ότι δεν γίνεται πιστευτό πλέον ούτε από τα φανατικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ (αρκεί να ρίξει κανείς μια ματιά στην εξέλιξη του δημοσίου χρέους...) δυσκολεύει την αντιπολίτευση στην στήριξη που ΟΦΕΙΛΕΙ να δώσει...
Antilogos

Δεν υπάρχουν σχόλια: