Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

Ο Ραγκούσης κάνει...την διαφορά στο ΠΑΣΟΚ


... makes the difference

Είπαμε να μην ασχοληθούμε για ένα διάστημα με τον Γιάννη Ραγκούση, μήπως και ο άνθρωπος προσβάλλεται από άγχος λόγω της κριτικής, και αδυνατεί να αποδώσει.Όπως φαίνεται όμως, το κουσούρι είναι βαθιά ριζωμένο μέσα του, και μη αναστρέψιμο. Πριν αλέκτωρ λοιπόν, ο πάλαι ποτέ «Mr. Goody's» της Πάρου, το διέπραξε και πάλι.

«Ποιος είναι ο Καραμανλής που θα θέτει διλήμματα στον λαό;», αναρωτήθηκε με πομπώδες ύφος. «Θα φύγει νύχτα», συμπλήρωσε. Για το πότε θα φύγει ο Καραμανλής, το βέβαιο είναι ότι θα το πάρει είδηση ο λαός, γιατί... θα έρθει στη θέση του ο Γιώργος. Και σίγουρα δεν θα είναι... στα μουλωχτά, όπως συνέβη με την δική σας απόδραση από τη δημαρχία της Πάρου, όταν τα παρακάλια της συγγενούς σας, Άννας Νταλάρα στον Γιώργο έπιασαν τόπο. Το προβληματάκι όμως το έχουμε με την αρχική αποστροφή σας.

Ο Καραμανλής ξέρουμε πολύ καλά ποιος είναι. Άλλοι τον υποστηρίζουν και άλλοι στέκονται απέναντί του. Εσείς ποιος είστε, κύριε; Τι έχετε κάνει στη ζωή σας, ώστε να διεκδικείτε με τέτοιο περίσσευμα έπαρσης, τον ρόλο του δημόσιου κριτή των πάντων; Θυμηθείτε ότι από το ΠΑΣΟΚ πέρασε ως Γραμματέας ο Λαλιώτης. Ο Άκης, στις δόξες του. Ο Σκανδαλίδης. Ο Αθανασάκης. Ακόμη και ο Χρυσοχοϊδης. Και φυσικά ο Αθανασάκης. Με εσάς, αρχίσαμε τις παραφωνίες. Όχι εμείς. Το ΠΑΣΟΚ και η ιστορία του...

Δεν υπάρχουν σχόλια: