Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Μπράβο παλληκάρια της ΕΡΤ, άξιος ο μισθός σας και εσείς που ¨δήθεν κυβερνάτε", να τους χαίρεστε...

Σκεφθείτε αυτό να είχε γίνει με κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Θα είχαν εξαφανισθεί από προσώπου γής όλοι όσοι είχαν διορισθεί από την κυβέρνηση! Εσείς κρατήστε τους, μην τους χάσετε. Αυτό βέβαια είναι ένα μικρό δείγμα για το ποιός κυβερνά αυτό το "βαθύ κράτος του εκσυγχρονισμού".
CUT ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!
Για ακόμη μια φορά, μπάχαλο τα έκανε η κρατική τηλεόραση κατά τη μετάδοση της ομιλίας Καραμανλή από τη Ζάκυνθο.
Η σύνδεση κόπηκε τρεις (!!!) φορές στον αέρα κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων, ακριβώς πάνω στην ομιλία του Πρωθυπουργού. Φαίνεται ότι οι γνωστοί συνδικαλιστές που κυβερνούν εδώ και χρόνια το κρατικό κανάλι δείχνουν πλέον τα δόντια τους και προσπαθούν να περάσουν το μήνυμα ότι ''εδώ παίζουμε ότι ΕΜΕΙΣ θέλουμε''.
Ο γνωστός golden πρόεδρος, κρυμμένος πίσω από τον εξωφρενικό μισθό του, διέταξε από τον καναπέ του σπιτιού του να διερευνηθεί το θέμα.
Πάντως, χαρακτηριστικό είναι ότι κατόπιν δύο συνεχόμενων διακοπών στην ομιλία του Καραμανλή και ενώ ο σκηνοθέτης προσπάθησε να σώσει την κατάσταση, βγάζοντας την παρουσιάστρια να λέει ότι της έρθει, μόλις η εικόνα φάνηκε να επανέρχεται και έβγαλαν και πάλι την ομιλία στον αέρα, το ''χέρι του Θεού'' την έκοψε ξανά!
Απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο Μαξίμου, για ακόμη μια φορά, είναι
ιδιαίτερα ενοχλημένοι από τη νέα επίδειξη ανικανότητας του άχρηστου επικεφαλής της κρατικής τηλεόρασης αλλά και από την ένδεια της απολογίας του για την πολλοστή γκάφα του.
Αλήθεια...
Από πού κόπηκε η εικόνα Χρ. Παναγόπουλε; Από τη Ζάκυνθο; Από το κύκλωμα του ΟΤΕ; Από το link; Από τη ροή; Από το control;
Ποιος φταίει για το κρατικό μπάχαλο που δημιουργήσατε στην ΕΡΤ;
Η φράση ''απόδοση ευθυνών'' και ''ευθιξία'' σας λένε τίποτα;
Και, επιτέλους... Εάν τίποτα δεν δουλεύει από κάτω σας, μήπως φταίτε εσείς που εκθρέψατε την κουλτούρα του ''δεν τρέχει τίποτα'';
pressmme/ Με δικά μας σχόλια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: