Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

Μπράβο Γιώργο έλυσες τα προβλήματα μας στην συνάντηση με τον Αμερικανό Αντιπρόεδρο Μπάιντεν



By exastal
.... και είδαν μαζί το βίντεο με την κόρη του Αμερικανού αντιπροέδρου να σνιφάρει κόκα!
Τα προβλήματά μας είχαν βαλτώσει και η Ελλάδα δεν είχε καμία παρουσία στο εξωτερικό.
Ήμασταν παντού «άφωνοι» και «ανύπαρκτοι»!
Έγινε όμως το θαύμα.
Ο πρόεδρος Γιώργος συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο Μπάιντεν, μια ανάσα πριν τον πρόεδρο Ομπάμα, και συζήτησαν για την κόκα που σνιφάρει η κόρη Μπάιντεν.
Οι προτάσεις του προέδρου Γιώργου κρίθηκαν ενδιαφέρουσες. Ο πρόεδρος πρότεινε μεθόδους απεξάρτησης της 27χρονης Άσλει με τη "μεθαδόνη στο σπίτι".
Επικρίθηκε έντονα ο Καραμανλής που δεν επιτρέπει την απελευθέρωση της μεθαδόνης και των ελαφρών, αν και ο αντιπρόεδρος ηγείται παγκόσμιας εκστρατείας κατά των ναρκωτικών και των καρτέλ του Μεξικού!Τώρα, ο Λευκός Οίκος θα έχει από πρώτο χέρι το περίφημο και πανίσχυρο «σχέδιο».
Έτσι είναι αυτό το «σχέδιο». Πάει από χέρι σε χέρι, μην τυχόν και πέσει στα χέρια κανενός Καραμανλή και το υποκλέψει η «επάρατος» δεξιά.
Μόνο Ομπάμες και Μπάιντενς δικαιούνται επαφής με το περίφημο «σχέδιο» που περιέχει από «αξίες» μέχρι «πράσινη ανάπτυξη» και ολόκληρο το dvd με την σπινταριστή κόρη του αντιπροέδρου που σας έλεγα προηγουμένως.
Για να καταλάβετε πόσο σημαντική είναι η παράδοση του dvd σκεφτείτε ότι μέχρι στιγμής το έχουν δει ένας δικηγόρος, ένας κουτσομπόλης του Radaronline και αυτός που το τράβηξε και ζητά 2 εκατομ δολλάρια από κάθε ενδιαφερόμενο!
Ούτε dvd του Ζαχόπουλου νάτανε, που το γυρίζαν από κανάλι σε κανάλι!
Ειδικότερα ο τρόπος εφαρμογής της «πράσινης ανάπτυξης» αποτελεί την ουσία στις λύσεις όλων των προβλημάτων. Είναι το πασπαρτού της παγκόσμιας κρίσης και δίνει νέες θέσεις εργασίας στα χωριά του Μυλοποτάμου.
Άσε που οι αγρότες ψάχνουν τρόπους να ξεφορτωθούν τα ελαιόδεντρα, αν και τα περισσότερα είναι ανύπαρκτα , όπως το "σχέδιο" του προέδρου. Μέχρι στιγμής διατηρούνταν επτασφράγιστο το μυστικό του Γιώργου, σε κλειδωμένο ντουλάπι της Ιπποκράτους, αλλά σύντομα, το ντουλάπι θα αναβαθμιστεί σε χρονοντούλαπο της ιστορίας μια και θα κλείσουν μέσα τη "δεξιά παρένθεση" για παραπάνω από είκοσι χρόνια.
Η "αριστερή παρένθεση" θα κυκλοφορεί μόνη της!
Μόνο έτσι μπορούν να εφαρμοστούν ξανά οι γενικές αρχές της πρώτης εικοσαετίας, όπως εναγωνίως περιμένουν οι φίλοι και τα μέλη του "κινήματος"!

Δεν υπάρχουν σχόλια: