Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

Συνεργασία της "Τηλεοπτικής Δημοκρατίας"...πάσα στην πάσα...μεταξύ τους


Φτωχολαγνεία και τρομοκρατία καθημερινά στα κανάλια!
Ολόκληρος ο πλανήτης βιώνει μια πρωτόγνωρη οικονομική κρίση, αν και δεν συγκρίνεται με αυτή του 28.
Ειδικότερα η Ελλάδα επιβαρύνεται με την κρίση που επισώρευσε η οικονομική πολιτική των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων, με επίκεντρο την περίοδο Σημίτη που επιβαρύνθηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Παρόλα αυτά αναμένεται να μας χτυπήσει πραγματικά η κρίση τον επόμενο Χειμώνα, αν μέχρι τότε δεν έχει ξεπεραστεί!
Η κυβέρνηση τα τελευταία πέντε χρόνια έπειτα από τιτάνιες προσπάθειες κατάφερε να μειώσει το έλλειμμα από 8% της περιόδου Σημίτη στο 3,5%, αν και έπρεπε να το φτάσει κάτω απ’ το 3%.
Η προσπάθεια αυτή εμφανίζεται στα κανάλια των νταβατζήδων ως «αποτυχία» και ευκαιρία επίθεσης στην κυβέρνηση με παράλληλη αποενοχοποίηση του βρώμικου παρελθόντος Πασόκ. Κάθε μέρα εμφανίζουν τους Έλληνες σε απόλυτη φτώχεια και έτοιμους να εκραγούν ανά πάσα στιγμή κατά της κυβέρνησης.
Μάλλον αυτό θα γίνει μόλις τελειώσουν τα αποφάγια από τους κάδους απορριμμάτων των δήμων! Αν πιστέψουμε τα κανάλια, οι Έλληνες πεινάνε, διψάνε και πεθαίνουν στους δρόμους.
Υποτιμάνε την πραγματική πείνα που υπάρχει στην υποσαχάρια Αφρική και σε πολλές περιοχές του πλανήτη!
Αν δεν ασχολούνται με την κατατρομοκράτηση του πολίτη μέσα από δραματοποιημένες σκηνές βίας (στις οποίες ηρωοποιούνται μερικές χιλιάδες περιφερόμενοι «αγωνιστές» της «παρδαλής επανάστασης» ) "επιβεβαιώνουν" τον Αρμαγεδώνα που έχει έρθει στην Ελλάδα και το αγνοεί ο υπόλοιπος κόσμος !
Το θέμα δεν είναι ότι πουλάει η «δυστυχία», διότι θα συμπεριφέρονταν ανάλογα επί Σημίτη, οπότε και γίνονταν λόγος μόνο για επιτυχημένες στρατηγικές και επενδύσεις μακράς πνοής…..
Την εποχή που το Mega ανέφερε αραιά και που στο τέλος του δελτίου κάτι για τον Καραμανλή, αφού το συγκρότημα τον είχε «εξαφανίσει» παντελώς από την ειδησεογραφία.
Η κρίση δεν είναι μόνο οικονομική αλλά εκφράζει και τη βαρβαρότητα των τεράστιων συμφερόντων και τη χυδαιότητα της απληστίας.
Σίγουρα η στήριξη που παρέχουν στον πρόεδρο Γιώργο τα μεγάλα συμφέροντα έχει αντίκρισμα στο μέλλον και κρύβει «μυστικές» συμφωνίες που αυτή τη στιγμή αγνοούμε και δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να μάθουμε.
Η μάσα ενώνει!
Ο πρόεδρος Γιώργος έχει τάξει στο μεγάλο κεφάλαιο γι’ αυτό έχει εξασφαλίσει τον καθημερινό κανιβαλισμό της «παρδαλής ενημέρωσης».
Είναι εκπληκτικός και ο τρόπος που ανακυκλώνονται οι ειδήσεις, παραδίδοντας τη σκυτάλη της παραπληροφόρησης, το ένα κανάλι στο άλλο.
Το ένα κανάλι κάνει πάσα τα σκουπίδια του στο άλλο.
Για διάλλειμα πετάγονται γραφικοί τύποι(Κανελλάκης, Κακαουνάκης, Οικονομέας, Καμπουράκης, Αυτιάς και λοιποί παρδαλογράφοι) που «υπενθυμίζουν» στον θεατή τα έκτροπα του 65, τη χούντα(ο Καραμανλής ευθύνεται και γι’ αυτήν!) και την «αξέχαστη» δεξιά, από την οποία μας έσωσε ο Ανδρέας και η παρέα του.
Χωματερή Πασόκ που περιμένει να έρθει η «πράσινη ανάπτυξη» για να ανθίσουν τα ανθρωποφάγα λουλούδια του «πανελλήνιου σοσιαλισμού» σε κάθε γωνιά της ελληνικής κοινωνίας.
Περιμένουμε δηλαδή αυτούς που ευθύνονται για την παράνοια της ελληνικής πολιτείας (με τα βολέματα, την ευνοιοκρατία, τις πράσινες κάρτες, την εκδικητικότητα, τη διαφθορά, τη διαπλοκή) να έρθουν να μας σώσουν με την αμέριστη συμπαράσταση της εικονικής πραγματικότητας των μέσων παραπληροφόρησης.
Ω τι κόσμος!
το έστειλε ο exastal

Δεν υπάρχουν σχόλια: