Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

Αισιόδοξος ο Ότο Ρεχάγκελ

H Eθνική μας ομάδα προ ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με το Ισραήλ, στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο Οτο Ρεχάγκελ εξέφρασε στους παίκτες του την πεποίθηση ότι μπορούν να πάρουν το διπλό.
«Εχουμε νικήσει και σε δυσκολότερες έδρες από αυτή του Ισραήλ», τόνισε στους παίκτες του ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και συνέχισε: «Εχουν δύσκολη έδρα, αλλά είμαι αισιόδοξος πως θα τα καταφέρουμε».

Ο γερμανός τεχνικός τις επόμενες ημέρες θα αναλύσει το παιχνίδι του Ισραήλ, το οποίο η Εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει δύο φορές σε μικρό χρονικά διάστημα.
Το Σάββατο (28/3) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη αναμέτρηση εκτός έδρας και στη συνέχεια την 1η Απριλίου, θα δοθεί το δεύτερο ματς στο Παγκρήτιο.
Οσον αφορά στο σχήμα που ετοιμάζει ο Ρεχάγκελ δεν αναμένεται να κρύβει ιδιαίτερες εκπλήξεις με τον Κώστα Χαλκιά να παίρνει θέση κάτω από τα δοκάρια, του Σεϊταρίδη, Κυργιάκο, Δέλλα και Τοροσίδη στην άμυνα.
Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκεται ο Τζιόλης, έχοντας στα πλάγια τους Μπασινά και Καραγκούνη, ενώ στην επίθεση η τριπλέτα της Ελλάδας θα αποτελείται από τους Σαμαρά, Γκέκα και Χαριστέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: