Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Στις εφορίες θα διευθετούνται οι οφειλές για το ειδικό τέλος ακινήτων







Στις εφορίες θα διευθετούνται οι οφειλές για το ειδικό τέλος ακινήτων
Στο υπουργείο Οικονομικών έχουν μεταβιβαστεί από τη ΔΕΗ οι οφειλές των καταναλωτών για το ειδικό τέλος ακινήτων και θα διευθετούνται πλέον μέσω των ΔΟΥ, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΗ.  
Στις 30 Απριλίου έληξε η περίοδος εμπρόθεσμης εξόφλησης και των τελευταίων λογαριασμών που εκδόθηκαν από τη ΔΕΗ, περιλαμβάνοντας το τέλος ακινήτων για το 2011.   
Σε κάθε περίπτωση πελάτη με χρέος από το ειδικό τέλος, η ΔΕΗ κατά τη συγκεκριμένη ημερομηνία (30/4/12) πίστωσε το λογαριασμό του με αντίστοιχο ποσό της οφειλής του...
 
Στις περιπτώσεις πελατών όπου οι λογαριασμοί τους περιελάμβαναν καθυστερούμενες οφειλές για το ειδικό τέλος και εξοφλήθηκαν εκπρόθεσμα μετά την 30η Απριλίου 2012 σημειώνεται ότι το χρηματικό ποσό που κατεβλήθη και αντιστοιχούσε στην οφειλή του ειδικού τέλους θα επιστραφεί στους πελάτες αυτούς με τον επόμενο λογαριασμό ρεύματος.  
Όποιος επιθυμεί να του επιστραφεί το χρηματικό ποσό νωρίτερα από την έκδοση του επόμενου λογαριασμού μπορεί ο ίδιος ή εξουσιοδοτημένο από αυτόν άτομο να μεταβεί σε οποιοδήποτε κατάστημα της ΔΕΗ για την είσπραξη.
newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια: