Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Αλλάζουν την πολιτική ατζέντα τα χαστούκια του Κασιδιάρη στη Κανέλλη (δείτε το video)

Άγριο ξύλο έπεσε στο τηλεοπτικό στούντιο του ΑΝΤ1 

μετά από δηλώσεις της υποψήφιας βουλευτή Ρένας Δούρου. Ο καλεσμένος υποψήφιος της Χ.Α. Ηλίας Κασιδιάρης χτύπησε την Λιάνα Κανέλλη και πέταξε νερά εναντίον της υποψήφιας βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, όταν οι καλεσμένοι του Γιώργου Παπαδάκη πιάστηκαν στα χέρια, με τον Ηλία Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής, να πετάει ένα ποτήρι νερό στην κα. Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ και να χτυπάει την Λιάνα Κανέλλη...

Αμέσως μετά το περιστατικό με δηλώσεις του εκπρόσωποι των κομμάτων το καταδίκασαν, ενώ η Λιάνα Κανέλλη δήλωσε ότι δεν θα κάνει μήνυση στον κ. Κασιδιάρη.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αναζητείται από τις αρχές καθές η Εισαγγελέας κ. Ράικου έχει εκδόσει ένταλμα σύλληψης.
Ο ίδιος δηλώνει σύμφωνα με πληροφορίες ότι πρώτος προκλήθηκε από την κα Κανέλλη και ότι θα κάνει μήνυση εναντίον της. 
Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που συλληφθεί ο κ. Κασιδιάρης δεν έχει βουλευτική ασυλία και θα αντιμετωπιστεί όπως ο κάθε πολίτης.
Ο Πρ. Παυλόπουλος, που ήταν παρών στο απίστευτο περιστατικό που συνέβη την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, μιλά για τον τηλεοπτικό ξυλοδαρμό τη Λ. Κανέλλης από το υποψήφιο Βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη και ζητάει τον αποκλεισμό του συγκεκριμένου κόμματος από τον δημόσιο διάλογο
«Μετά ο σημερινό συμβάν κανένας πλέον δεν μπορεί να ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει τι εστί Χρυσή Αυγή.
Εκείνοι που θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή στις 17 Ιουνίου γνωρίζουν πως συνειδητά ψηφίζουν μια φασιστική παραφιάδδα η οποία υποσκάπτει τη Δημοκρατία και επιτείνει την κοινωνική κρίση που μαστίζει τη χώρα»
,

Γκλέτσος: Αν ήμουν στο στούντιο κάποιος δεν θα έβγαινε ζωντανός

Να πέσουν οι τόνοι ζήτησε ο Δήμαρχος Στυλίδας κ. Γκλέτσος, ωστόσο, σε δηλώσεις του δεν κατάφερε να συγκρατηθεί και δήλωσε ότι εάν ήταν και ο ίδιος στο στούντιο και έβλεπε αυτή την συμπεριφορά ... κάποιος δεν θα έβγαινε ζωντανός... δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το περιστατικό

"Διορθώστε την ψήφο σας όσοι ψηφίσατε Χρυσή Αυγή. Μέσα σε αυτή την αίθουσα να σεβαστούμε την δημοκρατία. Άντρας που σηκώνεται εδώ μέσα και πετάει νερό στην κυρία Δούρου σηκώνει χέρι και χτυπάει με αυτό τον τρόπο, δεν έχω τίποτα να πω. Δεν πρόκειται να μας κάνει σαπούνι κανένας. Δεν είναι ζήτημα ηθικού. Δεν είμαι καθόλου τσαντισμένη. Αν πιστεύει κανείς ότι μπορεί να χειροδικεί ο εκλεγμένος κύριος Κασιδιάρης, να τον χαίρεται η μάνα που τον έκανε. Ο κύριος Δελατόλας προσπαθούσε να συγκρατήσει τον ταύρο. Αν είναι δυνατόν".
Τα πνεύματα οξύνθηκαν τόσο που άρχισαν οι λεκτικές επιθέσεις και αντιπραθέσεις μεταξύ Καννέλη, Κασιδιάρη και Δούρου.. Η ένταση κορυφώθηκε έντονα όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης πέταξε ένα ποτήρι νερό στην κ. Δούρου. Μπήκε στη μέση η κα Κανέλη η οποία φαίνεται ότι απωθήθηκε με βίαιο τρόπο από τον Ηλία Κασιδιάρη, με ένα χαστούκι.
Πριν από λίγο ο κ. Παπαδάκης, κατά την επιστροφή στο στούντιο, καταδίκασε το γεγονός της επίθεσης από την κ. Κασιδιάρη προς τις κυρίες Δούρου και Κανέλλη. Ο κ. Κασιδιάρης έφυγε από το στούντιο, ενώ η Λιάνα Κανέλλη, δήλωσε ότι κανένας τραμπουκισμός δεν θα την σταματήσει και ζήτησε από το κοινό να αναλογιστεί ποιούς ψήφισε.
"Να τον χαίρεται η μάνα του και όσοι τον ψήφισαν" κατέληξε η κα Κανέλλη, η οποία χειροκροτήθηκε από τους ανθρώπους που βρισκόταν στο στούντιο.
Οι τελευταίες εξελίξεις αναφέρουν ότι δρομολογείται η σύλληψη του κ. Κασιδιάρη αυτεπάγγελτα από τον εισαγγελέα. Ήδη περιπολικά της αστυνομίας έχουν φτάσει στο στούντιο του ΑΝΤ1 προκειμένου να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον κ. Κασιδιάρη, ο οποίος όπως κατήγγειλε ο κ. Παπαδάκης, έφυγε από το στούντιο σπάζοντας την πόρτα από το χώρο όπου βρισκόταν μετά το περιστατικό.
Η κινητοποίηση είναι έντονη για την αναζήτηση του κ.Κασιδιάρη και ήδη έχει ενημερωθεί και ο υπηρεσιακός υπουργός Προστασίας του Πολίτη.


Ο Κασιδιάρης χαστούκισε την Κανέλλη από newsview

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μαζεψτε τον ναζιστη ψυχακια με τα τικ πριν σκοτωσει ανθρωπο
Στον ψυχιατρο και μετα στον Κορυδαλλο