Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Ε, Τσίπρα απάντησε μας... "Λεφτά υπάρχουν ή δεν υπάρχουν;"

Είναι αναμφίβολα αληθές το γεγονός ότι...δεν μένει πια παρά να απαντηθεί από το ΣΥΡΙΖΑ και τον κύριο Τσίπρα μια από τις σημαντικότερες παραμέτρους του  οικονομικού του προγράμματος, που δεν απαντάτε μέχρι στιγμής ή με δόλο δεν απαντάτε...  
εάν δηλαδή υπάρχουν χρήματα... εάν δεν υπάρχουν και εάν δεν υπάρχουν που θα τα βρούμε για να πληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας και να τα μοιράσουμε ξανά πίσω στους πολίτες...που σίγουρα και αναμφίβολα δικαίως διαμαρτύρονται ότι... "δεν πάει άλλο" και... δεν αντέχει άλλες θυσίες ο Ελληνικός λαός!
Και ρωτάμε λοιπών τώρα ευθέως... τον ΣΥΡΙΖΑ και το κύριο Τσίπρα, διότι το εξαγγελθέν πρόγραμμα της Ν.Δ.και του Α. Σαμαρά είναι... ξεκάθαρο δηλαδή "επαναδιαπραγμάτευση και εντός Ευρώπης χρηματοδότηση της Ελλάδος" άρα Ευρώ και λύση χρηματοδότησης Ευρωπαϊκή...!
Πώς τώρα...
θα δοθεί λύση μη Ευρωπαϊκή, χωρίς ΔΝΤ και σε συνδυασμό με Ευρώ;
Προϋποθέτει ταμείο... μόνο με μετρητά και από άλλη πηγή!!
Την πηγή χρηματοδότησης... θέλουμε να μας ξεκαθαρίσει ο κύριος Τσίπρας διότι είναι απορία... όλων των Ελλήνων πολιτών που βλέπουν πολύ θετικά μια λύση ΣΥΡΙΖΑ αλλά ζητούν απαντήσεις ως προς την χρηματοδότηση της Ελλάδος όπου πλανάτε ως μαύρο και σκοτεινό σύννεφο πάνω στο οικονομικό πρόγραμμα παροχών προσλήψεων κρατικοποιήσεων κλπ ΣΥΡΙΖΑ....!
Εμείς ξέρουμε... ότι μετρητά υπάρχουν έως 15 Ιουλίου στα ταμεία του κράτους και μετά... "στάση πληρωμών" ενώ μέχρι τον Σεπτέμβριο χρειαζόμαστε 21 δις Ευρώ ποσό, αρκετά μεγάλο εάν βρεθούμε εκτός... Ευρωζώνης!
Μήπως τελικά...η διάλυση είναι παρόμοια με του Γεωργίου Παπανδρέου ο οποίος λογάριαζε την εκλογική του νίκη σε συνδυασμό με τις χρημαδοτήσεις του ΔΝΤ!
Μήπως...ό σύντροφος Πούτιν (εάν και δε το νομίζω) χρηματοδοτήσει την Ελλάδα μιας και είναι και φίλος μας;
Μήπως...οι κρατικές τράπεζες χρηματοδοτήσουν το δημόσιο χρέος και το κράτος κλείνοντας και βάζοντας λουκέτο μία μία;
Μήπως...υπάρχει κανένας θησαυρός... χρυσός, πετρέλαιο, φυσικό αέριο που μας τον κρύβει ο κύριος Τσίπρας;
Λεφτά... πάντως σίγουρα δεν υπάρχουν!
Ας μας... απαντήσει και ας απαντήσει στους ψηφοφόρους του, ο ΣΥΡΙΖΑ που θα τα βρεί !
Μάλλον...άνθρακες (συγχωρέστε με) ο Θησαυρός...
Απαντήστε... κε Τσίπρα με ειλικρίνεια στον Ελληνικό λαό που δεν αντέχει άλλες κοροϊδίες!


Σας ευχαριστώ...
Νίκος Κούτρικας
Οικονομικός συντάκτης ΕΣΗΕΑ
Fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια: