Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Οι αδελφές Γκοτζαμάνη ( Βαλλιανάτος-Τσαγκαρουσιάνος) στηρίζουν Παπανδρέου


Αυτή η Κανέλλη αληθινά ενοχλεί. Αληθινά πονάει. Και έτσι επιστρατεύονται οι αυριανιστές της αδελφοσύνης που ενεργούν με τον μόνο τρόπο που ξέρουν αυθεντικά να ενεργούν: την δόκιμη πουστιά τους!
Βαλλιανάτος-Τσαγκαρουσιάνος, οι κίτρινες αδελφές των μίντια, στηρίζουν-συντονισμένα - για άλλη μια φορά Παπανδρέου! 
(το αίμα, το σπέρμα, το ψέμα και το κλέμμα, νερό δεν γίνονται!). 
Η κάθε μια με τον δικό της ακαταμάχητα και δοκιμασμένο πρόστυχο, τραμπούκικο τρόπο. Στο γκεμπελικό μένος αυτών των οργισμένων μαινάδων του παπανδρεϊσμού ακόμη και ο macho Κουρής κλίνει ευλαβικά το γόνυ...

Ο Βαλλιανάτος στο payroll του Παπανδρεϊσμού, εδώ με την συγκάλυψη ΜΚΟ σε σεμινάρια που οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ με περιβαλλοντικά θέματα(sic)(στο βάθος δεξιά μέσα στον κόκκινο κύκλο-κάντε κλικ)
Δεν είναι η πρώτη φορά που αυτά τα ελεεινά υποκείμενα ενεργούν με τον γνώριμο, κακόγουστο, κραυγαλέο, ξεφωνημένο τρόπο μιας λυσσάρας, υστερικιάς, χαροκαμένης στον πόνο των γηρατειών της, αδιέξοδης, πρόστυχης λαγνείας της. Που κάναν καριέρα πατώντας είτε πάνω σε πτώματα-που δεν μπορούσαν να απαντήσουν- είτε δημιουργώντας οι ίδιοι τα δικά τους πτώματα απόπου το καθόλου ποιητικό κέρδος τους που υπαινίχθηκε ο Ελύτης. Ο Τσαγκαρουσιάνος δεν σεβάστηκε καν την σεπτή μορφή του Μάνου Χατζηδάκη όταν, μετά το θάνατο του τελευταίου εικοτολόγησε για την προσωπική ζωή του με ένα όχι μόνο σκανδαλιστικά αθεμελίωτο και αναπόδεικτο τρόπο αλλά και -άκουσον-άκουσον ο αχρείος ιεροκήρυκας της προστυχιάς, της σκόνης ;-) αλλά και της λάσπης- επέκρινε αυτή τη ζωή που σεναριακά ο ίδιος υπέθεσε, που ο ίδιος χάλκευσε. Το κακό είναι ότι ο ανεκδιήγητος αυτός αυριανιστής του στάιλνγκ είναι αμετανόητος και αυτό σημαίνει ότι η κατ’επάγγελμα άσκηση ξεφωνήματος της ιδιωτικής ζωής των επώνυμων είναι μια αρκετά προσοδοφόρα επιχείριση. Γι’αυτό συνεχίζει να την ασκεί με την ίδια προσηλωμένη συνέπεια, τη συνέχεια και το ρυθμό που την ασκούν ο Κουρής, ο Μιχαλόπουλος ή ο Τριανταφυλλόπουλος. Και το λέω αυτό γιατί, παρόλο ότι  δίκαια πλήρωσε πολύ ακριβά αυτό το δημοσιογραφικό του-και όχι μόνο- βίτσιο όταν υπαινίχθηκε κάτι για τον Λαλιώτη-εκεί ο αχρείος κιτρινιστής Τσαγκαρουσιάνος δεν συνάντησε μόνο την οργή του ίδιου του Λαλιώτη όσο το επίσης δίκαιο μένος της κόρης του-παρόλο λοιπόν ότι του στοίχισε ακριβά η αθεμελίωτη νύξη για την ιδιωτική ζωή κάποιου, συνεχίζει ακάθεκτος να μιλάει γι’αυτή λες και πρόκειται για αφήγηση των προσωπικών του εμπειριών στον δυσώδη κόσμο της νύχτας με ό,τι την συνοδεύει: από την δηλωμένη του λατρεμένη χρυσόσκονη μέχρι την φτηνά διαθέσιμη στιβαρή σάρκα.(ο γιός της Κανέλλη είναι ακόμη ανήλικος αλλά το αδίκημα της προσβολής της μάνας του μπορεί να στοιχειοθετηθεί και λίγο αργότερα όταν λάβει γνώση της προσβολής ο πιτσιρικάς, που φαντάζομαι ότι θα προστατευθεί από το να την αντιμετωπίσει τώρα).
Η μάνα του "ξεφωνήματος" ή αλλιώς όταν ο Τσαγκαρουσιάνος συναγωνίζονταν-και ξεπερνούσε!-τον Κουρή σε κιτρινισμό!
Στο πλάι αυτού του ρυπαρού ανθρώπου των μίντια στέκει μια άλλη εξίσου βδελυρή μορφή, που κινείται στα ίδια ακριβώς πρόστυχα πρότυπα του Τσαγκαρουσιάνου: ο Βαλλιανάτος! Πιο γνωστός απ’τον μουλωχτό σύντροφο του, κουτοπόνηρο εκδότη κιτσαροπορνοφυλλάδων, ο Βαλλιανάτος διαπρέπει σαν ντήλερ της συγκαλυμμένης πορνογραφίας αλλά και σαν τηλεπερσόνα γάμα διαλογής σε τηλεθεάματα τύπου Τατιάνας Βαγγελάτου ή Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Στον κόσμο όμως του υψηλού στάιλνγκ και των ιδεών της πολιτικής(μη χέσω!) διέπρεψε σαν σύμβουλος-έτσι άραγε το λένε τώρα;-του Γιώργου Παπανδρέου. Τι τού έκανε του Παπανδρέου κανείς δεν ξέρει-πρέπει να βρεθεί μια κόπια του Βαλλιανάτειου ή του Τσαγκαρουσιάνικου ήθους για να μας το εξομολογηθεί… Τον συμβούλευε πώς το τρίβουν το πιπέρι; πώς τρίβουν άλλες σκόνες; Ο Θεός και η ψυχή του πανίβλακα ξέρει.Η ουσία είναι ότι επί πολλά χρόνια διέτελεσε σύμβουλος ο Βαλλιανάτος στον Παπανδρέου και η “φιλία” αυτή ξεκινά ήδη από όταν ο πανίβλακας ήταν στο Υπουργείο Παιδείας!(τα συμπεράσματα δικά σας!). Από τότε η “φιλία” και η εκτίμηση ανάμεσα στους δύο “άνδρες” έμεινε αδιατάρρακτη ακόμη και όταν υπό το βάρος των αποκαλύψεων για τις πορνικές επιχειρηματικές δραστηριότητες του ακτιβιστή δηλωμένου (αλλά και φημολογούμενες άλλες δραστηριότητες του, πιο πτητικά σκονισμένες ;-) ), ο αΓΑΠούλης αναγκάστηκε να μην τον χρησιμοποιεί πια σαν έμμισθο σύμβουλο του. Δεν έπαυε όμως με κάθε τρόπο να τον ενισχύει οικονομικά-ο Βαλλιανάτος αποδείχτηκε αληθινός γαργαντούας στην διασπάθιση δημόσιου χρήματος μέσω ύποπτων χρηματοδοτήσεων, επιδοτήσεων, δανείων, ΜΚΟ κλπ λαμογιές δηλαδή στις οποίες η θητεία του στην επαγγελματικά δηλωμένη προσοδοφόρα πουστιά αποδείχτηκε μεγάλος επιβοηθητικός παράγοντας.
Η φοροδιαφυγή-φοροδιαφυγή αλλά και η κουστουμιά-με τα λεφτά της φαντάζομαι, της φοροδιαφυγής-κουστουμιά
Πριν από λίγες μέρες ο Βαλλιανάτος συνελήφθη για σωρεία οικονομικών εγκλημάτων σε βάρος ΚΑΙ του κράτους(φοροδιαφυγή) και οδηγούμενος στο αυτόφωρο καταδικάστηκε σε φυλάκιση. Σύσσωμο το αδελφάτο των συντρόφων του λοιπόν κινητοποιήθηκε και δηλώθηκε σε όλους τους τόνους ότι οι φίλοι του θα φροντίσουν να βγει γρήγορα- σύντροφος τους σε τόσα και τόσα – από αυτά και από κείνα αλλά και από τ’άλλα ;-) – Γρηγόρης τους από τη φυλακή, φυλακή όπου οι πολλοί από τους λεβέντες του είδους του λαμβάνουν τις εγκύκλιες σπουδές τους σ’αυτά, σ’εκείνα αλλά και στ’άλλα ;-) .
Η επίθεση λοιπόν στην Λιάνα Κανέλλη-το αληθινά μεγάλο άχτι του Παπανδρεϊσμού-είναι ακριβώς η μορφή που πήρε αυτή φροντίδα των ελεεινών φασιστοειδών-τυχαία νομίζετε πώς είναι η συνεύρεση τους με το ομότιμα άτιμα φασιστοειδή του Καρατζαφύρερ; 
Η συνέντευξη αυτή του Βαλλιανάτου-τόσο σκανδαλιάρικη όσο θα ήταν και μιας τσιμπουκλού εκβιάστριας σαν της Μόνικα Λεβίνσκι-είναι ανάλογα ακριβοπληρωμένη, τηρουμένων των οικονομικών αναλογιών φυσικά, και με τα συμφωνημένα αυτά έσοδα από την συνέντευξη, ο ελεεινός αυτός [προκλητικός αλήτης απολαμβάνει τώρα νομότυπα την πρόστυχη ελευθερία, που φυσικά δεν του αναλογεί και δεν τού πρέπει. Φυσικά "εκδόθηκε" και γι'αυτό πήρε τόσο χρήμα. 
Αναλογικά και για το προχωρημένο της ηλικίας του, η εκδιδόμενη συνέντευξη του Βαλλιανάτου-και τόσο πρόθυμα αναπαραγόμενη-κατά μιαν έννοια επανεκδιδόμενη-στην παλιοφυλλάδα της αυριανικής ηγερίας του Παπανδρέου, δηλαδή του Τσαγκαρουσιάνου, η, το ξαναγράφουμε και επιμένουμε στην συναλλακτική έννοια του όρου εκδιδόμενη, η εκδιδόμενη λοιπόν συνέντευξη του Βαλλιανάτου-όταν δεν διαθέτεις σώμα για να το εκδώσεις και όταν η ψυχή σου η ψυχοτρόπα έχει και αυτή η ίδια αναλωθεί σε φτηνές συνουσίες και σε ακριβές ουσίες, τότε πια και σε απόγνωση διατελών εκδίδεις τα απορρίμματα της κενής ψυχής σου, που αντίθετα από τα σωματικά, κατοικοεδρεύουν πάντα μέσα σου και σου ταλανίζουν την άδεια σου υπόσταση.
Οι εργολαβίες καλά κρατούν: άλλη μια εκδούλευση στο χυδαίο, ρυπαρό, γκεμπελικό παπανδρεϊκό σύστημα: πρόθυμη αναπαραγωγή των εξομολογήσεων (μη χέσω!) μιας συστηματικά εκδιδόμενης στα μίντια γάμα διαλογής τηλεπερσόνας από μια επίσης γάμα διαλογής αυριανικής κωλοφυλλάδας-εδώ διαδικτυακής. Γάμα τα!
UPDATE: Η γνωστή αλητεία του Τσαγκαρουσιάνου! Αφού διέσυρε από το ρυπαρό του site την Κανέλλη, αναπαράγοντας κατά λέξη και σε όλη της την έκταση την συνέντευξη ενός φοροφυγά που με αυτόν τον τρόπο θέλησε να κάνει την αναγκαία αρπαχτή για να ξεπληρώσει τα χρέη του στο κράτος, τώρα λογοκρίνει την παρέμβαση των μπλόγκερ που κατέκλυσαν με διαμαρτυρίες το σάιτ. Αλλά όχι μόνο αυτό. Συμμάζεψε τον τίτλο που τον έκανε λιγότερο πιασάρικο και γαργαλιστικό και περιέκοψε την συνεντευξη, υποβαθμίζοντας το θέμα διακριτικά(όση διάκριση μπορεί να έχουν αυτές οι γκοτζαμάνηκες συμπεριφορές των επαγγελματιών ξεφωνητάδων-που χέζονται στο τάληρο-αλίμονο, μην ξεχνάμε και τα συναλλακτικά μας ήθη!-ακριβώς με αυτόν τον πρόστυχο τρόπο).
Η γνωστή κουραδομαγκιά της γκοτζαμάνισας του παπανδρεϊσμού Τσαγκαρουσιάνου: Ανοιχτή προσβολή αλλά κλειστά σχόλια! Η φωτό είναι μετά την προσαρμογή του κειμένου και της παρουσίασης της ανάρτησης από τον ελεεινό Κουρή της αδελφοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: