Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Η δικαίωση του Γιώργου Παπανδρέου, έρχεται από τη LE MONDE και τη Μέρκελ που ετοιμάζει δημοψήφισμα!

Καρχιμάκης - Παπουτσής έβαλαν πλάτη στα δύσκολα...


Μετά και το σημερινό δημοσίευμα της LE MONDE για τον Λουκά Παπαδήμο και την Goldman Sachs, o Γιώργος Παπανδρέου αισθάνεται δικαιωμένος για την προσπάθειά του, ως την τελευταία στιγμή,  να αποφύγει την επιλογή της υποψηφιότητάς του...

Το σπρώξιμο Παπαδήμου, το χρεώνονται πλέον ο Σαμαράς και ο Καρατζαφέρης σε αγαστή συνεργασία με τους εγχώριους νταβατζήδες.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εκτιμά ότι πολύ σύντομα θα έλθει και η δικαίωσή του για το δημοψήφισμα. Ο ίδιος μάλιστα ετοιμάζεται να κατέβει στο λαό με αιχμή του δόρατος αυτή ακριβώς: την δυνατότητα να επιλέξουν οι πολίτες την Ευρώπη που προτιμούν και όχι οι αγορές και οι κλειστές λέσχες του πλανήτη.
Αυτή τη φορά τα καλά νέα για τον Γιώργο Παπανδρέου, θα έλθουν από τη Γερμανία μια και η Μέρκελ ετοιμάζει δημοψήφισμα με ερωτηματικό την πολιτική ένωση της Ευρώπης. Θα ρωτήσει τους Γερμανούς πολίτες εάν την επιθυμούν η όχι.
Οι εξελίξεις το επόμενο διάστημα θα είναι καταιγιστικές και ετοιμαστείτε να τρίβετε τα μάτια σας από τις ανατροπές που θα διαδέχονται η μία την άλλη.
Αυτό το διάστημα πάντως ο Παπανδρέου είχε την ευκαιρία να ξαναμετρήσει εχθρούς και φίλους.
Έτσι ανάμεσα σ αυτούς που τον στήριξαν ξεχωριστή θέση έχουν  ο Μιχάλης Καρχιμάκης και ο Χρήστος Παπουτσής.
Όσο για τις κωλοτούμπες των ΜΜΕ είναι χαρακτηριστικές με πιο προκλητική το δημοσίευμα των ΝΕΩΝ που ζητούσε την κεφαλή του επί πίνακι!
Μετά από όλα αυτά δεν είναι εκτός τόπου και χρόνου οι εισηγήσεις για διαγραφές των Λιντζέρη, Βενιζέλου, Βάσως Παπανδρέου και Μίμη Ανδρουλάκη που δέχεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Ποιος θα κλάψει άλλωστε για δαύτους;

Δεν υπάρχουν σχόλια: