Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Έσβησε την Ελλάδα η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ

Έσβησε την Ελλάδα η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ


Η παντοδύναμη λέσχη Μπιλντερμπεργκ (μέλη της οποίας είναι ο Γ. Παπανδρέου και πολλοί άλλοι έλληνες πολιτικοί) στην τελευταία της συνεδρίαση προ διμήνου έσβησε από τον χάρτη της ευρωζώνης την Ελλάδα.
«Η Ελλάδα είναι νεκρή».
Αυτό αποφάσισαν τα γνωστά και άγνωστα μέλη της Μπίλντερμπεργκ στην τελευταία της συνεδρίαση  
και τα συμπεράσματά τους διοχετεύθηκανμέσα από μυστικές ατραπούς σε κυβερνήσεις, μεγάλες κεντρικές τράπεζες σε Ευρώπη Ασία και Αμερική και σε επενδυτικούς ομίλους...
Οι οικονομικοί εγκέφαλοι της Λέσχης μίλησαν σε τρεις συνεχείς συνεδριάσεις για την ελληνική οικονομία που μοιάζει με πυραμίδα, ή με τα γνωστά «αεροπλανάκια» που έχουν στήσει στο παρελθόν μεγάλοι απατεώνες σε βαλκανικές χώρες(κυρίως Αλβανία) για να αρπάξουν τα χρήματα των καταθετών.
Ιδιαίτερα ο Ολλανδός πρώην υπουργός Οικονομικών Βίλεν Φερμέεν στην ομιλία του στη λέσχη τόνισε ότι ήδη έχουν μπει σε ισχύ σχέδια για έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη καθώς οι μεγάλοι τραπεζίτες έχουν διαπιστώσει ότι ουδέποτε η Ελλάδα θα μπορέσει να ξεπληρώσει το χρέος της και πάντως η έξοδος της από το ευρώ θα κοστίσει λιγότερο στην οικονομία της Ευρώπης απ' ότι η παραμονή της.
Βεβαίως όλα αυτά είναι σε γνώση της ελληνικής κυβέρνησης η οποία με κάθε τρόπο κρατάει μυστική την έκθεση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.

2 σχόλια:

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

Για την Ελλάδα υπάρχει μόνο μια γομολάστιχα. Αυτή που κράταγε ο Γεώργιος Καραϊσκάκης όταν πολεμούσε εναντίον του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη στην Πελοπόννησο κατά τον δεύτερο εμφύλιο. Όμως αυτοί οι άνθρωποι, όχι μόνο εξιλεώθηκαν από τα σφάλματά τους, βαπτιζόμενοι υπέρ Πατρίδος στο αίμα τους, αλλά μας έδειξαν και ποιες είναι οι κακοτοπιές για να προσέξουμε. Όχι διχόνοια, όχι εμφύλιο. Μονοιασμένοι όλοι μαζί ενάντια στην ξένη κατοχή.
Στον πόλεμο της ανεξαρτησίας επέτυχαν οι Ρότσιλντ με τα δάνεια να εξαγοράσουν συνειδήσεις. Είδαμε όμως που μας οδηγεί ο δοσιλογισμός σχεδόν 200 χρόνια μετά. Η περίοδος είναι μεγάλη για να μην βάλουμε μυαλό. Υπάρχει πλέον μόνο ένας τρόπος για να μην επιστρέψουμε στα σπήλαια: Όλοι οι Έλληνες ενωμένοι για την Πατρίδα. Αυτό δεν είναι καθόλου απλό, καθόλου αυτονόητο. Όμως σήμερα, αυτό μπορεί να γίνει κατανοητό μπορεί να λειτουργήσει πάνω από ιδεολογίες, νοοτροπίες, εντάξεις ή μικροσυμφέροντα. Αρκεί να σχηματιστεί η μαγιά, που θα το προβάλει και θα τι προωθήσει με αποφασιστικότητα.
Τότε ας φέρουν όσες γομολάστιχες θέλουν. Ακόμη και το χαρτί να τρυπήσουνε η Ελλάς θα μείνει. Διότι δεν αποτελεί σκαρίφημα, σχέδιο, εικονισμό, ή έστω μια τρανή ζωγραφιά, αλλά αρχέτυπο του μέλλοντος ανθρώπου, ο οποίος δεν συμβιβάζεται με την κατάργηση των πολιτισμικών επιτευγμάτων και την επιστροφή στα σπήλαια, αλλά ποθεί πλήρη νοηματοδότηση όλων των κατακτήσεων, που οι προηγούμενες γενιές με τον μόχθο και το αίμα τους καθιέρωσαν.

Ανώνυμος είπε...

Η Λέσχη λειτουργεί με οικονομικά συμφέροντα και προκατασκευασμένες κατευθύνσεις, και θεωρείται εδώ και πέντε δεκαετίες, η κατευθυντήριος γραμμή της παγκόσμιας οικονομίας, που αποφασίζει γιά το πολιτικο-οικονομικό μέλλον του πλανήτη μας.

Τακτικά μέλη της υπήρξαν ή είναι οι Ροκφέλερ, Κίσσιγκερ, Σόρος, Kλίντον, Ντ’ Εστέν, Πρόντι, Mπακογιάννη,Διαμαντοπούλου, Μάνος, Παπακωσταντίνου κι΄άλλα … τρανταχτά ονόματα.