Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Αυτοί είναι οι προβοκάτορες και ο εξοπλισμός τους – Με εντολή Μαξίμου

Καδρόνια και λοστοί, που μεταφέρονται με καρότσια των super markets ανάμεσα από τους άνδρες των ΜΑΤ και στη συνέχεια τοποθετούνται σε σημεία, τα οποία έχουν υποδειχθεί εκ των προτέρων, και δήθεν αντιεξουσιαστές κουκουλοφόροι, οι οποίοι μπροστά στην οργή του πλήθους πετούσαν έντρομοι τις ταυτότητες οι οποίες δείχνουν ότι είναι αστυνομικοί συνθέτουν το σκηνικό της προβοκάτσιας που επιχειρήθηκε να στηθεί  στο κέντρο της Αθήνας.
Και όλα αυτά συνέβησαν τη στιγμή που ο πρωθυπουργός βρισκόταν στο Προεδρικό Μέγαρο και ο διοικητής της ΕΥΠ στο Μέγαρο Μαξίμου. Όπως...
αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, αυτός ο σχεδιασμός πραγματοποιήθηκε με εντολή από το Μέγαρο Μαξίμου.
Ο «εγκέφαλος» του σχεδιασμού της προβοκάτσιας ώστε να «σπάσει» η συγκέντρωση των χιλιάδων του ελληνικού λαού οι οποίοι διαδήλωσαν ενάντια στην ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου, βρίσκεται εντός του Μεγάρου Μαξίμου.
Η απάντηση της αστυνομίας για το θέμα είναι πως πρόκειται για έναν μετανάστη από το Μπαγκλαντές που με καρότσι κουβαλούσε τα καδρόνια από το πάρκο. Ο μετανάστης προσήχθη από τους αστυνομικούς στην Ασφάλεια και τα καδρόνια κατασχέθηκαν.
Πηγή φωτο: http://realdemocracygr.wordpress.com, http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2011/06/m.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: