Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Για ένα πράγμα ας είναι ΑΠΟΛΥΤΑ σίγουροι οι 155. Ο Έλληνας δεν θα τους ξεχάσει ποτέ!


Αν στο πράσινο ζουμί που κυλά αντί για αίμα στις φλέβες σας, υπάρχει έστω και ίχνος συναίσθησης της μεγάλης σας ευθύνης απέναντι στον τόπο, τολμήστε για μια φορά έστω να σταθείτε όρθιοι και να κοιτάξετε στα μάτια αυτό το λαό.
Παρέλαση στα τηλεοπτικά παράθυρα κάνουν αυτές τις μέρες οι τζάμπα μάγκες – ανταρτόπουλα του πολιτικού δήμιου της χώρας που ακούει στο όνομα ΠΑΣΟΚ.
Για λίγες σταγόνες δημοσιότητας όλοι τούτοι οι... ερμαφρόδιτοι φαφλατάδες, επιδίδονται σ έναν ρόλο διόλου τιμητικό, αφού δε διστάζουν να εμφανίζονται ως πρωταγωνιστές στο πιο ατιμωτικό παιχνίδι με θύμα την ίδια την ελπίδα μας.

Και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ οι σαλταδόροι της πλέον πολυπαζαρευόμενης προσωπικής αξιοπρέπειας, δε διστάζουν να δηλώσουν – απευθυνόμενοι προφανώς σε μογγολάκια και αυστραλοπίθηκους – ότι «μέχρι στιγμής έχουν αποφασίσει να καταψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο εκτός αν τους μεταπείσει ο Βενιζέλος με τη διεξοδική επιχειρηματολογία του»

Δηλαδή βρε ξεδιάντροποι, η επιχειρηματολογία του Βενιζέλου θα μετατοπίσει ως δια μαγείας τη φοροεπιδρομή των σοσια-ληστρονιών από τους μισθούς και τις συντάξεις στα τραπεζικά θησαυροφυλάκια???

Η επιχειρηματολογία του Βενιζέλου θα ανατρέψει το γενικευμένο ξεπούλημα και το πάρτι των νταβατζήδων που μεθοδικά οργανώνεται???

Η επιχειρηματολογία του Βενιζέλου θα επαναφέρει την τσαλακωμένη αξιοπρέπεια αυτού του λαού και θα δικαιώσει τις δικές σας πολιτικές επικύψεις???

Αν στο πράσινο ζουμί που κυλά αντί για αίμα στις φλέβες σας, υπάρχει έστω και ίχνος συναίσθησης της ευθύνης σας απέναντι στον τόπο, τολμείστε για μια φορά έστω να σταθείτε όρθιοι και να κοιτάξετε στα μάτια αυτό το λαό.

Τολμείστε να τρίψετε τον εκβιασμό στη μούρη των πολιτικών εκβιαστών σας αποδεικνύοντας πως η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι πατσαβούρα στα χέρια των προσκυνημένων της ηγετών στα ανίερα αλισβερίσια τους με τους νταβατζήδες.

Τολμείστε να γκρεμοτσακίσετε την κυβέρνηση της εθνικής ντροπής, σεβόμενοι και τιμώντας την ψήφο των πολιτών που σας εξέλεξε για να τον εκπροσωπήσετε και όχι για να προσυπογράψετε την καθολική του καταδίκη.

Τολμείστε για μια φορά έστω σ αυτή τη θλιβερή διαδρομή σας, να αποδείξετε ότι τα παντελόνια δε τα φοράτε στο κεφάλι για να μοστράρετε στα τηλεοπτικά παράθυρα για να μη φαίνεται πως είστε χειραγωγούμενες φιγούρες, αλλά εκεί που πρέπει να τα φορά η μπέσα και η αξιοπρέπεια, και σηκωθείτε όρθιοι στο κοινοβούλιο της ντροπής.

Γιατί η μπέσα και η αξιοπρέπεια, δε φορα τα παντελόνια στο κεφάλι για να μοστράρουν στα τηλεοπτικα παράθυρα οι μασκαράδες της ντροπής.

Τολμείστε να γίνετε σύμβολα ανατροπής γι αυτό το λαό που καταδυναστεύεται, και όχι οι Πόντιοι Πιλάτοι που θα απασφαλίσουν για μια ακόμη φορά το μοχλό της μεσαιωνικής γκιλοτίνας.

Τολμείστε γιατί μετά τίποτε δε θα σας σώνει από τη δικαιολογημένη οργή αυτού του λαού, αφού μέχρι την τελευταία στιγμή επιλέγετε συνειδητά να παίζετε στην πλάτη του ένα άθλιο και ταπεινωτικό παιχνίδι.

Αυτός ο θίασος κοντολογίς θα γκρεμοτσακιστεί, κι εσείς αν δεν τολμήσετε τώρα να σταθείτε όρθιοι και περήφανοι για την επιλογή σας, την επόμενη μέρα θα έχετε πολιτογραφηθεί ως οι πλέον κατάπτυστες πολιτικές γλίτσες που τον στηρίξατε στην ελεεινή διατεταγμένη υπηρεσία που εκτελεί σε βάρος του λαού και του τόπου.


γράφει ο Reporto
http://ellinikoforum.blogspot.com/2011/06/blog-post_7353.html
politika-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: