Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Στημένα και ματς της Εθνικής Ελλάδος;

Το ... εθνικό σπορ του στησίματος δεν σταματούσε πουθενά όπως φαίνεται και το τεράστιο κύκλωμα κάποιοι λένε ότι είχε δυνατότητες που σοκάρουν.

Η δικογραφία μεγαλώνει, μαζί και ο κατάλογος των ονομάτων. 
Αυτή τη φορά λέγεται ότι ο κατάλογος θα εμπλουτιστεί με ονόματα κυρίως απ' τη βόρεια Ελλάδα, κι αυτοί υπεράνω πάσης υποψίας...
Το πιο σοκαριστικό απ' όλα όμως είναι πως ήδη υπάρχουν ...ψίθυροι (αν όχι στοιχεία) ότι με τα ονόματα που παίζουν δεν αποκλείεται σύντομα να δούμε και στημένα ματς της Εθνικής.
Σύμφωνα με την εφημερίδα 'Τα Νέα” στο παρασκήνιο λέγεται ότι η Εθνική Ομάδα δεν ξέφυγε από το κύκλωμα, αν και δεν αναφέρονται συγκεκριμένα ματς και το είδος του “στησίματος”.
Κατά τα άλλα οι ήδη συλληφθέντες παίρνουν το δρόμο, ξανά, για τα δικαστήρια, για να απολογηθούν.Πληροφορίες αναφέρουν ότι από τους 11 που θα οδηγηθούν σήμερα στον ανακριτή κάποιοι θα ... καταλήξουν στο “φρέσκο”. Κάποιοι, όχι όλοι, λένε καλά πληροφορημένες πηγές που γνωρίζουν ότι πολλές κατηγορίες δεν είναι στηριγμένες σε στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν σε προφυλάκιση.
Η εβδομάδα που ξεκίνησε μπορεί να χαρακτηριστεί και “μεγάλη” για τη μαφία του ποδοσφαίρου, οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες.
Παράλληλα, σήμερα, σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες σήμερα αναμένεται να παραδοθεί ο Μάκης Ψωμιάδης, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.
Αύριο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, στην έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας αναμένεται να παραιτηθεί από την ηγεσία της ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: