Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Το Πασόκ ΜΟΝΟ υπακούει, ΔΕΝ διαπραγματεύεται. Μόνη μας δύναμη ...η λαϊκή οργή!

Θα θυμόσαστε, πριν από μία εβδομάδα, που η διεθνής των τοκογλύφων είχε πανικοβληθεί από το ενδεχόμενο ανεξέλεγκτων εξελίξεων στην Ελλάδα.
Διαβεβαίωνε ότι, η 5η δόση θα καταβληθεί και ότι δρομολογείται νέο δάνειο - μαμούθ
Οταν ο κίνδυνος κατάρρευσης απομακρύνθηκε, οι δανειστές και συνάμα δυνάστες μας επανήλθαν σε εκβιασμούς, που σε μεγάλο βαθμό είναι μπλόφα.
Τελικά, έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα η λαική οργή είναι το πιο ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί της χώρας. Οσο παραμένουμε φοβισμένοι στους καναπέδες, τόσο... θα σφίγγει η θηλιά γύρω από το λαιμό των συνήθων υποζυγίων.

Η κυβέρνηση δεν διαπραγματεύτηκε απολύτως τίποτα. 

Πήρε το σκονάκι των συνταγών του άγριου νεοφιλελευθερισμού και το εφαρμόζει δανειζόμενη διαρκώς για να παραμείνει στην εξουσία μέχρι η γενική κατεδάφιση να ολοκληρωθεί και το προτεκτοράτο να αποδοθεί σχετικά καθαρό και ελεύθερο στα νέα αφεντικά που θα κάνουν λογαριασμό και κουρέματα, υπολογίζοντας τι έχουν κερδίσει από τις αρπαγές των εθνικών περιουσιακών στοιχείων.

Με εκβιασμούς και κινδυνολογία προσπαθούν να εφαρμόσουν μια πολιτική, που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στη χρεωκοπία της πατρίδας μας, με επόμενο στάδιο την παράδοση των κλειδιών του μαγαζιού στους δανειστές, με πρόθυμους ιθαγενείς διαχειριστές ως βιτρίνα.

 
Εάν αφήσουν την Ελλάδα να πτωχεύσει, το ευρώ θα εξαφανιστεί. 

Η Ευρωπαϊκή Ενωση θα αμφισβητηθεί. 

Η ανεργία θα αυξηθεί πάλι, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας, η οποία έχει ωφεληθεί μέχρι τώρα από το υποτιμημένο ευρώ.
 
Η Ευρώπη, σώζοντας την Ελλάδα, σώζει τον εαυτό της και το ευρώ.
 
«Η Ελλάδα γίνεται σκλάβα της Ευρώπης» έγραψε ο "Guardian", αλλά αυτοί που υπηρετούν το σχέδιο, τολμούν ακόμα να ομιλούν για πατριωτική πολιτική!


Γράφει ο Καφενόβιος
http://kafeneio-gr.blogspot.com/2011/06/blog-post_4476.html 
politika-gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: