Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Αθλητική Ένωση Καρδιοπαθών ..! ( Α.Ε.Κ. )

Ο Θεός ήταν χτες ΑΕΚ-άρα!
 
Λένε ότι παιχνίδια σαν το χτεσινό είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου, η διαδρομή κόλασης και παραδείσου μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα,η εναλλαγή συναισθημάτων και η αγγαλίαση που νιώθει ένας φίλαθλος σε κλάσματα δευτερολέπτου, δημιουργούν την αίσθηση ότι το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ.
Πειράζει όμως που για μέ...να η ομορφιά του αθλήματος είναι όταν νικάει η ΑΕΚάρα γιατί δεν είμαι ένας απλός φίλαθλος αλλά οπαδός της;
Πειράζει που δεν θέλω να ξαναζήσω την άγρια ομορφιά του ποδοσφαίρου γιατί θα γίνω καρδιακός;
Η πρόκριση ευτυχώς ήρθε, έτσι μπορώ πιο εύκολα να γίνω λίγο περισσότερο καυστικός σ'ότι είδα και έζησα χτες.
Διάβασα όλα τα ...σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και μπήκα σε πολλά κιτρινόμαυρα μπλογκ και πραγματικά αναρωτιέμαι μήπως έβλεπα στα μάτριξ του ΟΑΚΑ κάποιον άλλο αγώνα;
Φυσικά και χαίρομαι για την πρόκριση της ΑΕΚάρας αλλά αναρωτιέμαι ρε γαμώτο τι θέλουν να μας πλασσάρουν ότι έχουμε ομαδάρα;
Τότε εμείς που ζήσαμε από κοντά τον αγώνα ή τα αδέρφια που τον είδαν από κάποιο κουτάκι, γιατί πάθαμε 4-5 καρδιακά επεισόδια;
Μου αρέσει που μπήκε το γκολ στο 98' γιατί πολύ απλά μου αρέσει να τους πονάω χωρίς να μπορέσουν να αντιδράσουν, όταν βλέπω τον Σισέ να κάνει λόγο και να κλαψουρίζει για 40" πως να μην χαίρομαι;
Αλλά αν δεν έμπαινε το γκολ του Μίτσελ πως θα είμασταν σήμερα;
Ειλικρινά λυπάμαι εκείνο το παλικαράκι τον Καρνέζη που έβαλε ταφόπλακα χτες στο ποδοσφαιρικό του μέλλον και το λέω αυτό απ'την ανθρώπινη πλευρά,εκτός αν στο δωμάτιό του μικρός είχε κρεμασμένα κασκόλ της ΑΕΚάρας!!
Παρακολουθώ την ομάδα πάνω από είκοσι χρόνια και έτσι μπορώ να έχω μια πολύ ολοκληρωμένη εικόνα για το τι εστί ΑΕΚ και το πως αντιδρά κάτω από ορισμένες καταστάσεις.
Αυτό που με τρόμαζε ανέκαθεν και συνεχίζει να με τρομάζει είναι όταν η ομάδα κυνηγά δύο αποτελέσματα, πολλές είναι οι φορές που παρουσιαζόταν πολύ κάτω των προσδοκιών.
Έτσι και χτες για μία ακόμη φορά δεν μπόρεσε να διαχειρηστεί σωστά το πολύ μεγάλο αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού και το πολύ καλό ξεκίνημα του δωδέκατου λεπτού και μας έκανε να ζήσουμε μιάμιση ώρα στην κόλαση.
Μια ομάδα που πελαγοδρόμησε μετά το 1-1, μια άμυνα που έμπαζε από παντού, με τον Μανωλά ίσως στο χειρότερο παιχνίδι του στην ΑΕΚ,τον Καράμπελα να βλέπει συνεχώς την πλάτη του Λέτο και οι γνωστοί Γιάχιτς και Νασούτι.
Ακόμα βλέπω μπροστά μου το βόλλευ που παίζανε οι λαγοί στο τρώτο και τρίτο γκολ,φάσεις που ούτε στην προπόνηση δεν βγαίνουν.
Πολύ αξιόλογοι ο Μάκος στο πρώτο ημίχρονο μαζί με τον Ντιόπ και οι υπόλοιποι κάτω του μετρίου.
Προκλητικός για μια ακόμα φορά ο Σκόκο που μετά το νέο του συμβόλαιο μάλλον πρέπει να αρχίσει να βλέπει πάγκο!
Για όνομα του Θεού,μας έχετε κάνει Αθλητική Ενωση Καρδιοπαθών!!
Δεν γνωρίζω γιατί η ομάδα μας έχει γίνει ομάδα των διπλών και δεν μπορεί να αποδώσει μέσα στην έδρα της πλέον.
Το σίγουρο είναι πως μέσα στο ΟΑΚΑ η ομάδα μας πικραίνει με τις εμφανίσεις της και χτες είμασταν ιδιαίτερα τυχεροί που το σκορ σε κάποιες στιγμές έγραφε παθητικό τρία!
Ένας ιδιαίτερα ήρεμος περίπατος μας έγινε εφιάλτης,με ανορθόδοξο τρόπο παιχνιδιού,γιόμες και πολλές χαμένες μπαλιές.
Αχ βρε Μίτσελ,έκανες ήδη απόσβεση της μεταγραφής σου στις καρδιές όλων των ΑΕΚτζήδων.
Κλείνοντας ένα μήνυμα προς την διοίκηση:είναι αδικία να φέρεστε μ'αυτόν τον τρόπο προς τον Ισμαέλ Μπλάνκο σ'ότι αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του.
Αν τον παραγκωνίζετε σκοπίμως μόλις βρήκε την φόρμα του και χρησιμοποιείται αλλαγή σε κάθε παιχνίδι εγκληματείτε!
Μπορεί να μην είναι ο παίχτης που γνωρίζει πολλά κιλά μπάλα αλλά είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας τα τελευταία χρόνια, αγωνίζεται παθιασμένα,φιλότιμα και πάνω απ'όλα η καρδιά του λέει ΑΕΚάρα!
Ο Ισμαέλ πρέπει να μείνει οπωσδήποτε στην ομάδα και αξίζει να τιμηθεί για όσα έχει προσφέρει.
ΑΕΚ-άρα  Αγάπη μου Γλυκιά!
Καλή σας μέρα αδέρφια...
Με εκτίμηση,
Γιάννης Κατσούδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: