Κυριακή 17 Μαΐου 2009

Νέο επεισόδιο στην κόντρα

Επιλογή του ΠΑΣΟΚ, χαρακτήρισε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα την συνεχιζόμενη επίθεση κατά του Κομμουνιστικού Κόμματος, από τον Θόδωρο Πάγκαλο, χωρίς όμως να τον κατονομάσει, κατά τη διάρκεια συζήτησης με εργαζόμενους στο χώρο των ΜΜΕ στο κτίριο της ΕΣΗΕΑ.

Προηγήθηκε η νέα επίθεση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ μέσα από την εφημερίδα «Τα ΝΕΑ» στην οποία χαρακτήρισε το ΚΚΕ «παράγοντα κοινωνικής αποβλάκωσης». Ο Θ. Πάγκαλος επανέρχεται με συνέντευξή του και στη Real News, όπου επιμένει ότι το ΚΚΕ έχει επενδύσει στην εταιρεία Γερμανός και δηλώνει ότι έαν διαψευστεί θα ζητήσει συγγνώμη και θα παραιτηθεί.

Για «αισχρά ψεύδη» από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο σε ανακοίνωση του το γραφείο τύπου του ΚΚΕ για όσα ισχυρίζεται ο κ. Πάγκαλος στη συνέντευξή του στη Real News.

«Είναι παραμύθια της Χαλιμάς αυτό που το στέλεχός τους αναφέρει ως αποδεικτικό στοιχείο, ότι όλη η Αθήνα συζητά για σχέσεις του ΚΚΕ με τη «Γερμανός». Την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, όπως και του ΛΑΟΣ, με το οποίο συναγωνίζονται στην προβοκάτσια, απασχολεί το πώς θα κάνουν το ψέμα υπόθεση και του λαού. Αυτό είναι το ήθος τους» προστίθεται στην ανακοίνωση.

«Απειλές και εκβιασμοί δεν μας πτοούν. Το ΚΚΕ γνωρίζει να υπερασπίζεται τον εαυτό του. Το πράττει και θα το πράξει και στην πορεία» καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: