Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Ολέθριος για την πατρίδα και την παράταξη…

Στις 29 Νοεμβρίου 2009 800.000 νεοδημοκράτες στήθηκαν επί ώρες στην ουρά για να εκλέξουν το νέο πρόεδρο του κόμματος.800.000 άνθρωποι συμμετείχαν στη διαδικασία και σε εξέλεξαν, όχι γιατί ξαφνικά σε αγάπησαν ούτε γιατί ξέχασαν ποιος είσαι και τι έκανες, αλλά γιατί μέσα στις επιλογές που είχαν θεώρησαν ότι ήσουν η καλύτερη ευελπιστώντας ότι στην πολιτική έρημο που είχες ζήσει τόσα χρόνια είχες ωριμάσει, είχες μετανιώσει και ήθελες να έχει αυτή η παράταξη συνέχεια και όραμα..
Το μήνυμα που σου στείλαμε, Αντώνη Σαμαρά, ουδέποτε το πήρες..
Μπολιασμένος μια ζωή από τις σχέσεις σου με τη διαπλοκή ερμήνευσες την παρουσία μας και συμμετοχή μας στη διαδικασία ως απόρριψη της πολιτικής του απελθόντος προέδρου μας.
Λάθος κατάλαβες, κ. Σαμαρά…
Τον Οκτώβριο του 2009 όσοι καταθέσαμε την ψήφο μας στη Ν.Δ. , την καταθέσαμε συνειδητά... και δίνοντας απεριόριστη προσοχή σε αυτά που έπραξε στα 5,5 χρόνια της πρωθυπουργίας του ο Κ. Καραμανλής και κλείνοντας τα αυτιά μας στις βουβουζέλες του συστήματος!
Είχαμε πλήρη συνείδηση της κατάστασης, λοιπόν, καθώς μας είχε ενημερώσει ήδη και πολλές φορές και με κάθε τρόπο ο πρόεδρος της Ν.Δ. και πρωθυπουργός της χώρας.
Επιπλέον γνωρίζουμε όλοι μας ότι τα οικονομικά στοιχεία της χώρας όταν ανέλαβε σ εθνικός ολετήρας Παπανδρέου δε δικαιολογούν την υπαγωγή μας σε καθεστώς μνημονίων…
Ο ίδιος εσύ είχες καταγγείλει από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσ/νίκης την τεχνητή διόγκωση του ελλείμματος του 2009

Κι όμως, Αντώνη Σαμαρά το συγκάλυψες, το αποσιώπησες, κράτησες τον υπόδικο Γεωργίου στη θέση του και έδωσες χώρο αυτή τη στιγμή στο ΣΥΡΙΖΑ να υπόσχεται τη διελεύκανση του θέματος και την τιμωρία των ενόχων!
Το θέμα της ΕΛΣΤΑΤ αφορά πρωτίστως στην Ελλάδα μας, αλλά θα είναι και μια τεράστια δικαίωση για την παράταξή μας.
Γιατί, κ. Σαμαρά, δεν το έπραξες;;;;
Γιατί, κ. Σαμαρά, φέρνεις τον κ. Τσπρα στην εξουσία , άβουλος και μοιραίος , αλλά και επικίνδυνα καταστροφικός για αυτή την παράταξη και κυρίως για τη χώρα;

Αναγνώστης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

ENAS KARAMANLIKOS