Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Οι πιο όμορφες αστυνομικίνες του κόσμου βρίσκονται στη Ρωσία [εικόνες]

Οι γυναίκες αστυνομικοί της Ρωσίας είναι μια από τις τουριστικές ατραξιόν της χώρας. 

Ειδικά από τη στιγμή που ανέβηκε στο twitter μια φωτογραφία που έδειχνε τις αστυνομικίνες της πόλης Γιεκατερίνεμπουργκ με πολύ κοντές φούστες.Το θέμα απέκτησε τέτοιες διαστάσεις που η ρωσική κυβέρνηση έδειξε την ενόχλησή της. 


Σύμφωνα με τα ξένα τηλεγραφήματα οι αρχές της χώρας έχουν κινητοποιηθεί από το γεγονός ότι οι γυναίκες αστυνομικοί της Ρωσίας προκαλούν φορώντας τόσο κοντά φορέματα και αποφασίστηκε να αλλάξει ριζικά η στολή...

Αυτή η ανάρτηση άναψε φωτιές στην κυβέρνηση

Σύμφωνα με το περιοδικό ΤΙΜΕ ο υπουργός Εσωτερικών της Ρωσίας έστειλε έγγραφο ζητώντας να καταργηθούν οι πολύ κοντές φούστες και τα ψηλά τακούνια που φορούν οι αστυνομικίνες εν ώρα υπηρεσίας.

Η εφημερίδα Daily Izvestia αναφέρει, μάλιστα, ότι και οι άνδρες αστυνομικοί προσπάθησαν να συναγωνιστούν τις γυναίκες συναδέλφους τους, αλλάζοντας κάπως την παραδοσιακή στολή και ανακατεύοντας τα επίσημα ρούχα με καθημερινά ώστε να δείχνουν πιο tendy.

Ο υπουργός ΕσωτειρικώνΣεργκέι Γερασίμοφ στην εντολή του απείλησε ότι αν δεν γίνουν άμεσα οι αλλαγές στη στολή των αστυνομικών όσοι παρακούουν θα τιμωρηθούν.


Πηγή: iefimerida.gr 

1 σχόλιο:

Sardanapalus είπε...

συλλαβετε με τωρα! δανειζομαι φωτος