Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Dora's big ComeBack

dora-bakogianniΗ Βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη από τους πιο σκληρούς επικριτές των λαθών της συγκυβέρνησης, δίνει σήμερα τη μάχη για το αυτονόητο, υποστηρίζοντας πως οι θυσίες του λαού δεν πρέπει να χαθούν με ένα άλμα στο κενό, ακολουθώντας το λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπου σταθεί και όπου βρεθεί αυτό το μήνυμα μεταφέρει η πρώην υπουργός, που με δική της επιλογή θέλησε να ξαναβρεθεί κοντά στους ψηφοφόρους της Α' Αθηνών. Θέλησε να φύγει από την "ασφάλεια" του ψηφοδελτίου της Επικρατείας, με την ίδια λογική που δημόσια είχε δηλώσει πως δεν επιθυμούσε υπουργικό αξίωμα...
Η Ντόρα Μπακογιάννη, συνεπής στις θέσεις της και τις απόψεις της, λάτρης της μετριοπάθειας και της συναίνεσης, ξαναπροτείνει τον εαυτό της στην Α' Αθηνών για να υπερασπιστεί λιγότερους φόρους και περισσότερη επιχειρηματικότητα. 
Τα στοιχεία που διέκριναν τον πολιτικό της λόγο καθ' όλη τη διάρκεια της κρίσης και που την έκαναν δυσάρεστη στο περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά και το εκάστοτε οικονομικό επιτελείο.
Η Ντόρα Μπακογιάννη είχε στηρίξει το μνημόνιο το 2010 μαζί με το ΠΑΣΟΚ και για το λόγο αυτό είχε διαγραφεί από τον Αντώνη Σαμαρά. 
Η ιστορία απέδειξε πως είχε δίκιο και πως η επιλογή της τότε, ήταν η μόνη ρεαλιστική, στην κατάσταση που είχε περιέλθει η χώρα. 
Είναι εμφανέστερη αυτή η επιλογή σήμερα που οποιαδήποτε έξοδος από τη στήριξη των Ευρωπαίων σημαίνει αβεβαιότητα και ανασφάλεια.
Η Ντόρα Μπακογιάννη, αποτελεί σε αυτές τις εκλογές, ένα από τα πιο ισχυρά "χαρτιά" της ΝΔ, καθώς είναι γέφυρα επικοινωνίας με όλες τις δυνάμεις του κέντρου και αποτελεί βασικό πυλώνα πολιτικής συνεργασίας για την επομένη της 25ης Ιανουαρίου, κόντρα στις δεξιές και αριστερές ακρότητες.


Ιωάννης Καλαμίδης

www.tokentro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: