Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Τρεις προτεραιότητες, μία αξία και η πίσω πόρτα



- πρώτο μέλημα είναι η χώρα. Η επιβίωση της, να μείνουμε εντός ευρώ, να βγούμε από κρίση.
- δεύτερη προτεραιότητα η υπεράσπιση της κυβέρνηση Παπαδήμου. Η συμβολή στην ομαλή ολοκλήρωση της αποστολής της. Χωρίς σκοπιμότητες και μικροπολιτική παιχνίδια πρέπει να ολοκληρώσει την αποστολή της (διαπραγμάτευση δανειακής σύμβασης και του αναθεωρημένου μνημονίου)
- Τρίτη προτεραιότητα το ΠΑΣΟΚ που παραμένει πυλώνας σταθερότητας της χώρας....
Πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε το ιδεολογικό στίγμα μας με συζήτηση αξιολόγηση του έργου της προηγούμενης κυβέρνηση όχι με όρους απαξίωσης και σκοπιμοτήτων. «δεν είναι έντιμο οι ευθύνες να αποδίδονται στους λίγους που πήραν τις δύσκολες αποφάσεις που χρειάζονταν για ΣΩΤΗΡΙΑ της χώρας» 
Οι τρεις προτεραιότητες του Γιώργου Α. Παπανδρέου  είναι εδώ και καιρό γνωστές. Άλλωστε έκανε και κάνει πράξη τις προτεραιότητες δίχως να σκεφτεί πολιτικό και κομματικό – όπως αποδείχτηκε – κόστος.
Αυτό που δεν είναι – επιτηδευμένα, δυστυχώς – γνωστό είναι η μία και μοναδική αξία του.
Ότι συνάδει μόνο με ένα συμφέρον:  
Αυτό της χώρας του.
Όλα τα υπόλοιπα είναι για ανάλωση και κατανάλωση της δουλοπρεπικής συμπεριφοράς που καλλιεργεί εδώ και πολλές δεκαετίες ο MEGA εκδότης αυτής της χώρας.
Με τη γραμμή που εντέχνως περνάει μέσα από ένα αντικειμενικό δήθεν πλέγμα πληροφόρησης στους υποστηρικτές του κέντρου, κατευθύνει τους αναγνώστες του εκεί όπου είναι το δικό του συμφέρον
στο παρελθόν της διαπλοκής και των τραπεζικών δανείων χωρίς αντίκρυσμα, αλλά με αντάλλαγμα.
Και αυτό, αν επιτρέπεις, αναγνώστη είναι το πιο εθνικά επικίνδυνο απ’ όλα.
Διότι ένας εκδότης με σταθερή γραμμή, με ξεκάθαρη ιδεολογική πλεύση και γραμμή, μένει και εμμένει στις ιδέες και στις αξίες του.
Οι δήθεν όμως δημοκρατικοί και εκφραστές των αστικών κεντρώων κομμάτων λεηλατούν ιδεολογικά και κοινωνικά τις συνειδήσεις όλων των αναγνωστών τους.
Τα συμφέροντα πλέον είχαν όνομα , τώρα έχουν ονοματεπώνυμο
 http://www.smartpost.gr/2012/5968/

Δεν υπάρχουν σχόλια: