Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ: Τα γύρισε ο Γιώργος Παπανδρέου!

Μπορεί όλες οι πληροφοφορίες (ακόμα και από το περιβάλλον του) να τον ήθελαν να... παραιτείται, ωστόσο φαίνεται πως ο Γιώργος Παπανδρέου θα τους τρελάνει όλους!
Και αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου είπε πως ισχύει η πρότασή του για δυαρχία, όπως και η πρότασή του για Συνέδριο τον Ιούνιο!
Εμείς σας το είχαμε τονίσει, καιρό πριν, ότι:  ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Δεν φεύγει ο Παπανδρέου από το ΠΑΣΟΚ!
Είναι δε χαρακτηριστική και η φράση που χρησιμοποίησε στην δική του ομιλία ο Μιχάλης Καρχιμάκης:  
"Υπάρχει και ένα ακόμη κρίσιμο ερώτημα. Ποιο  κόμμα, ποιος πολιτικός χώρος, ποια συμμαχία δυνάμεων θα αναλάβει να φέρει σε πέρας αυτό το δημοκρατικό-προοδευτικό πλέγμα πολιτικών; Το ΠΑΣΟΚ  που ξέρουμε ή το ΠΑΣΟΚ που  οφείλουμε να φτιάξουμε; Τα ερωτήματα  αυτά δεν μπορούν να απαντηθούν από  ένα άνθρωπο σε μια συνεδρίαση. Οφείλουν όμως να αποτελέσουν τη βάση ενός ανοιχτού, δημοκρατικού, συντεταγμένου διαλόγου, που έχουμε την υποχρέωση να ξεκινήσουμε με απόλυτο σεβασμό στις καταστατικές προβλέψεις του Κινήματος μας. Οι  τελικές θέσεις μας, η νέα πρόταση  μας προς τον ελληνικό λαό, θα αποφασιστούν στο Συνέδριο μας που μπορεί να πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2012. Για όλα αυτά, ίσως χρειαστούμε, στην πορεία για το Συνέδριο, μια Προγραμματική Συνδιάσκεψη".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν είναι τυχαίο πως πριν την συνεδρίαση, ο Γιώργος Παπανδρέου μίλησε με τον Ευάγγελο Βενιζέλο τηλεφωνικά, όπου τα... έσπασαν μια και καλή, για τον χρόνο των εκλογών. Φωτιά στο ΠΑΣΟΚ!
parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια: