Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Η συνομιλία Καραμανλή - Ντόρας και η... νταμιτζάνα ρακί!

Πριν απο λίγες ημέρες ο Κώστας Καραμανλής βρέθηκε στην Βουλή και αφού έκατσε στα ορεινά της αίθουσας της γερουσίας, τον προσέγγισαν αρκετοί βουλευτές. 
Ο πρώην πρωθυπουργός άκουγε τους βουλευτές να του λένε ότι έχει αδυνατήσει πολύ κι εκείνος παρατηρούσε ότι τη μόνη κατάχρηση που κάνει είναι "να πίνει κανένα ρακί"...
Μάλιστα έριξε και το καρφάκι του στη Ντόρα, που κάθισε παραδίπλα στα ορεινά, λέγοντας ότι "το ρακί απο την Κρήτη το προμηθεύεται μόνο απο τους... αντιπάλους του, γιατί κάποιοι τον ξέχασαν". 
Και η Ντόρα δεν εχασε την ευκαιρία να παρατηρήσει: "Το έπιασα το υπονοούμενο, πρόεδρε, και γι' αυτό αύριο θα σου στείλω μια νταμιτζάνα"...
πηγή: Καρφί/parapolitika

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αντί να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη, για όλα τα δεινά που επέφεραν στην πατρίδα μας, αντί να παραιτηθούν από το δημόσιο βίο, αντί να επιστρέψουν τα αρπαγμένα (χρήματα και θέσεις), αντί να κρυφτούν στο ... κέρατο της μάνας τους, έχουν το θράσος να βγαίνουν στην τηλεόραση και να μας λένε ότι "όλα έγιναν νόμιμα"!!!.

ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.