Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Καταγγελίες σε βάρος του Γιώργου Πουσσαίου, Γ.Γ. Τουριστικής Ανάπτυξης … …από τον αδελφό της δολοφονημένης υπαλλήλου ...


Σοβαρές καταγγελίες, με επιστολή του προς τα Μ.Μ.Ε. & και στο blog μας, απευθύνει προς τον πρώην Δημάρχου Ίου και νυν Γενικό Γραμματέα Τουριστικής Ανάπτυξης Γιώργο Πουσσαίο, ο αδελφός της δολοφονημένης υπαλλήλου του Δήμου Ιητών Ευδοκίας Μέττου, Αλέξανδρος Βολικάκης.
Η Ευδοκία Μέττου είχε χάσει τη ζωή της από υπάλληλο του Δήμου Ιητών (ο δράστης έχει ομολογήσει την πράξη του και η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης) όταν είχε ζητήσει να ενημερωθεί αναλυτικά, με αίτησή της, για τη μισθολογική, ασφαλιστική και συνταξιοδοτική της κατάσταση την τελευταία δεκαετία. 
Συμφωνά με την καταγγελία του αδελφού της χρήματα δεν βρήκαν κατατεθειμένα στο ασφαλιστικό της ταμείο. 





Ο κ. Αλέξανδρος Βολικάκης επισυνάπτει στην επιστολή του αίτηση της δολοφονημένης αδελφής του Ευδοκίας Μέττου με ημερομηνία 28/4/2009 προς το Δήμο Ιητών σύμφωνα με την οποία η αδελφή του ζητούσε να ενημερωθεί αναλυτικά και γραπτώς για τη μισθολογική, ασφαλιστική και συνταξιοδοτική της κατάσταση. Μια ενημέρωση που όπως υποστηρίζει ο αδελφός της δεν πήρε ΠΟΤΕ.
Ο κ. Αλέξανδρος Βολικάκης στην επιστολή του προς τα Μ.Μ.Ε. & και στο blog μας εκφράζει την απορία του πως είναι δυνατόν ο πρώην Δήμαρχος Ίου Γιώργος Πουσσαίος να προωθείται στη θέση του Γενικού Γραμματέα Τουριστικής Ανάπτυξης από τη στιγμή που είναι υπό διερεύνηση οι πολλές σοβαρές διοικητικές του ευθύνες στα όσα του καταγγέλλει ο κύριος Βολικάκης.
Επίσης ο κ. Αλέξανδρος Βολικάκης αναφέρει στην επιστολή του ότι ο κ. Πουσσαίος εδώ και έξι μήνες αρνείται να απαντήσει σε πολλαπλά ερωτήματα και εξώδικα της οικογένειας της δολοφονημένης ως προς το τι έγιναν τα χρήματα.
Η επιστολή του κ. Αλέξανδρου Βολικάκη προς τα Μ.Μ.Ε. όπως και η αίτηση της δολοφονημένης υπαλλήλου του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Ίου Ευδοκίας Μέττου είναι στα χεριά μας, άλλα λόγω του ότι η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης δεν δημοσιεύουμε την επιστολή πάρα μόνο την αίτηση της:











 naxios

Δεν υπάρχουν σχόλια: