Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Ο Υπουργός Οικονομικών είναι αναλώσιμος ;

Απροθυμία στήριξης προς τον Παπακωνσταντίνου

Σε λίγο καιρό θα είναι η σειρά του Παπανδρέου


Σοβαρό πρόβλημα δημιουργεί στην Κυβέρνηση η απροθυμία βουλευτών αλλά και απλών στελεχών του ΠΑΣΟΚ να αναλάβουν το βάρος της δημόσιας υπεράσπισης του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, σε μια περίοδο κατά την οποία ο Υπουργός Οικονομικών βρίσκεται στο επίκεντρο σκληρής κριτικής.
Ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου αναγκάστηκε να ασχοληθεί με το θέμα, και να ζητήσει να υπάρξει άμεση κινητοποίηση, προκειμένου να στηριχτεί στην πράξη ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, και να μην δίνεται η εντύπωση ότι ο Υπουργός Οικονομικών είναι αναλώσιμος.
Ωστόσο, οι βουλευτές που δεν...
αξιοποιήθηκαν στην Κυβέρνηση και άλλοι που έχουν προηγούμενα με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου από την εποχή της αντιπολίτευσης, δείχνουν πλήρη απροθυμία να συνταχτούν με τις προτροπές του αρχηγού τους.
Θυμίζουν μάλιστα με νόημα στους συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου, ότι ο πρώτος που άσκησε κριτική στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου ήταν ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος.
Ενώ, δεν λείπουν και οι αιχμές περί «αλαζονικής συμπεριφοράς» του σημερινού Υπουργού Οικονομικών, όταν ήταν εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ και προνομιακός συνομιλητής του Γιώργου Παπανδρέου στην αντιπολίτευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: