Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Οργανωμένο το σχέδιο της κλοπής των λειψάνων του Τάσσου Παπαδόπουλου

Και νεκρός νικά ο Τάσσος!


Σήκωσαν τη γρανιτένια πλάκα
- 'Εριξαν ασβέστη για να κρύψουν τα ίχνη τους
- Τουλάχιστον 6 οι δράστες 

Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt.gr στην μακάβρια αυτή πράξη συμμετείχαν τουλάχιστον 6 άτομα αφού ο τάφος δεν είχε καταστραφεί αλλά ανοιχθεί κανονικά.
Μάλιστα οι βέβηλοι κάλυψαν τα...

...ίχνη τους ρίχνοντας παντού ασβέστη.
'Ετσι οι αρχές αποκλείουν το ενδεχόμενο να έγινε από κάποιον ψυχικά διαταραγμένο.
Σε λίγο αναμένεται ανακοίνωση από την οικογένεια του Τάσσου Παπαδόπουλου όπου μεταξύ άλλων θα αναφέρεται οτι "όπου κι αν βρίσκεται η σορός του τέως Προέδρου, η φωνή του θα συνεχίσει να ακούγεται." 'Ολα έγιναν τη νύχτα. Αγνωστοι άνοιξαν τον τάφο του Τάσσου Παπαδόπουλου στο νεκροταφείο της ιδιαίτερης πατρίδας του της Δευτεράς, και έκλεψαν το λείψανό του.
Την πληροφορία για το μακάβριο αυτό γεγονός έδωσε στην αστυνομία γείτονας που αντιλήφθηκε ότι ο τάφος είχε ανοιχθεί.
Το Σάββατο συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατο του κύπριου ηγέτη. Το μνημόσυνο θα γίνει κανονικά.

Η Ανακοίνωση της Οικογένειας 

Το βαθύ συγκλονισμό της για το αποτρόπαιο έγκλημα της ιεροσυλίας και βεβήλωσης του τάφου και της σορού του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου εκφράζει σε γραπτή της δήλωση η οικογένειά του. ''Η ανίερη αυτή πράξη των τυμβωρύχων, πέραν της θλίψης και οργής που προκαλεί, δεν μπορεί με κανένα τρόπο να ενταφιάσει την πολιτική και να διαγράψει τις παρακαταθήκες που κατέλειπε ο Τάσσος Παπαδόπουλος. Οπου και αν βρίσκεται τώρα η σορός του, η φωνή του θα ακούγεται και θα διαρκεί, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς της εθνικής μας υπόθεσης'', αναφέρει η οικογένεια. Οπως σημειώνεται στη δήλωση το πρώτο ετήσιο μνημόσυνο του Τάσσου Παπαδόπουλου θα τελεσθεί αύριο Σάββατο, όπως έχει προγραμματιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: