Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Εν εξελίξει ...προσπάθεια αφελληνισμού της Κύπρου !


Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται μια προσπάθεια αφελληνισμού της Κύπρου. Οι γνωστοί αριστεροί οπαδοί του ΑΚΕΛ αλλά και κάποιοι ανθέλληνες που ανήκουν στην δεξιά προσπαθούν να δημιουργήσουν το λεγόμενο κυπριακό έθνος.
Ήδη αυτή η προσπάθεια μεγάλωσε και ανθίζει προκλητικά στην Κύπρο. Ελληνικές σημαίες οι οποίες πάντα κοσμούσαν τα δημόσια κτήρια έχουν κατεβεί και το επίθετο Έλληνας σημαίνει για τους ανθέλληνες ο ρατσιστής, ο φασίστας ο χουντικός.
Ξεφύτρωσαν ομάδες όπως «η Κύπρος είναι Κυπριακή», «Έλληνες και Κύπριοι της Αγγλίας» «το κυπριακό έθνος» κλπ. Όλα αυτά προμηνύουν ...
καταστάσεις επικίνδυνες για τους Ελληνοκυπρίους και η διχόνοια μεταξύ Ελληνοκύπριων και δήθεν Κύπριων έχει φτάσει στα ύψη!
Ο GEORGE SOROS έχει πλέον ρίξει τα δίχτυα του στην μεγαλόνησο και έχει βρει οπαδούς κυρίως μέλη της αριστεράς.
Δυστυχώς όμως βλέπουμε και κάποια κόμματα της άλλοτε δεξιάς (ΔΗ.ΣΥ) να μην κάνουν καν προσπάθεια αντιπολίτευσης αλλά να υποστηρίζουν πλαγίως και κάποιες φορές στα ίσια, ξεδιάντροπα τις κινήσεις του προέδρου Χριστόφια.
Το ΔΗΚΟ (δεξιά) είναι συμπολίτευση αφού ο μακαρίτης Παπαδόπουλος υποστήριξε δυστυχώς τον Χριστόφια στις εκλογές και για χάρη του έγιναν εξουσία οι αριστεροί και ανθέλληνες. Τα πράγματα είναι πολύ άσχημα στο νησί και ο ανθελληνισμός βρίσκεται σε κορύφωση.
Μέσα στην γενικότερη καταχνιά, ευτυχώς για τον ελληνισμό, υπάρχουν μόνο κάποια ποδοσφαιρικά ιστορικά σωματεία τα οποία αντιστέκονται με σθένος όπως το ΑΠΟΕΛ και ΑΝΟΡΘΩΣΗ.
Σε κάθε αγώνα οι οπαδοί αυτών των ομάδων υψώνουν ελληνικές σημαίες και δίνουν μηνύματα στους ανθέλληνες και προδότες ότι ο Ελληνισμός υπάρχει και δεν θα περάσουν τα σχέδια τους εύκολα.
Φως στο τούνελ ρίχνει μόνο το νεοσύστατο πατριωτικό κόμμα ΕΛ.ΑΜ. που σε κάθε εκδήλωση δίνει το παρόν του και μας θυμίζει την καταγωγή μας. Όμως τα πυρά που δέχεται είναι πολλά και δέχεται σφοδρές επιθέσεις απ όλους και απ’ όλες τις πλευρές με πρωταγωνιστές τα κυπριακά ΜΜΕ.
Αυτή η κατάσταση και ειδικά το σχέδιο που συζητά ο Χριστόφιας με τους Τούρκους για ομοσπονδία, μας φέρνει σκέψεις καταστροφών και συμφορών που θα ακολουθήσουν εάν περάσουν τα σχέδιά του. (έχει ήδη συμφωνήσει στα 8/10 με τους τούρκους).
Η οδηγία του στον κρατικό μηχανισμό είναι σαφής: ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΤΕ ΟΤΙ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΙ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑ ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ!!
Δεν θέλει να ακούγεται ότι Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, τον ενοχλεί!!!
Εστάλη από Αναγνώστη

1 σχόλιο:

Τα Ανήλια είπε...

Το Δημοκρατικό Κόμμα προτείνει προς την Κυπριακή Κοινωνία την πολιτική φιλοσοφία του Κοινωνικού Κέντρου, που στη σημερινή εποχή εκφράζεται στον ευρωπαϊκό χώρο κυρίως από τα σοσιαλδημοκρατικά κόμματα. http://www.diko.org.cy/easyconsole.cfm/id/144

Αγαπητέ Ευστάθιε, το ΔΗ.ΚΟ δεν είναι δεξιό κόμμα, είναι Κεντρώο - Σοσιαλδημοκρατικό, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του, από την οποία είναι και το παραπάνω απόσπασμα.

Το άρθρο που έχεις αναδημοσιεύσει λέει κάτι άλλο. Λέει ότι είναι Δεξιό κόμμα. Όμως είναι πασίγνωστο ότι το κόμμα ΔΗ.ΚΟ είναι Σοσιαλδημοκρατικό κόμμα. Δεξιό κόμμα στην Κύπρο είναι ο ΔΗ.ΣΥ. (Δημοκρατικός Συναγερμός).

Με την ίδια λογική τότε και το ΠΑΣΟΚ είναι Δεξιό κόμμα.