Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Ο Παπανδρέου σήκωσε τα χέρια ψηλά

Ναι μεν αλλά για το Συμβούλιο Αρχηγών 

 


«Πάμε, αλλά δεν συζητάμε για φορολογικά μέτρα. Αν εξαπολύσουν φοροκαταιγίδα θα μας βρουν απέναντι τους».
Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση της Ρηγίλλης στο αίτημα Παπανδρέου προς τον Παπούλια για τη σύγκληση του Συμβουλίου Αρχηγών με πρόσχημα την διαφθορά και ουσιαστικό λόγο τη δεινή κατάσταση της...
οικονομίας την οποία το ΠΑΣΟΚ είναι αδύνατον να διαχειριστεί .
Ο Παπανδρέου σήκωσε τα χέρια ψηλά, λέγοντας χθες ότι απειλούνται τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας για πρώτη φορά από το 1974,ενώ σήμερα ζήτησε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να καλέσει τους αρχηγούς των κομμάτων προφανώς επειδή θέλει να τους καταστήσει «συνενόχους» στα σκληρά μέτρα που ετοιμάζεται να πάρει.
Ο Σαμαράς θα επιτεθεί με σφοδρότητα στην κυβέρνηση τονίζοντας από τη μια μεριά ότι προεκλογικά υποσχόταν τα πάντα στους πάντες και τώρα τα βρίσκει μπροστά της και από την άλλη ότι για το οικονομικό αδιέξοδο είναι υπεύθυνος ο ίδιος ο Παπανδρέου και οι υπουργοί του οι οποίοι αντί να αποφασίσουν να δουλέψουν, απλά ... διαβουλεύονται.
Αποτέλεσμα τούτου είναι να έχει στεγνώσει εντελώς η αγορά ενώ με τις ανακοινώσεις και τις κινδυνολογίες του Παπακωνσταντίνου και της Κατσέλη, να σπεύδουν οι διεθνείς επενδυτές και καταθέτες να εξαφανιστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: