Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Επικίνδυνος… ο Υπουργός Εσωτερικών !

Επικίνδυνος για τη δημόσια υγεία, αποδεικνύεται ο υπουργός Εσωτερικών που με επιστολή του στον δήμαρχο Αθηναίων, αποκλείει οποιαδήποτε συζήτηση με τους συμβασιούχους του τομέα καθαριότητα ς του δήμου.
Χαρακτηρίζει το αίτημα τους για αυξημένη μοριοδότηση ως παράνομο και αντισυνταγματικό παρότι γνωρίζει ότι η συγκεκριμένη ρύθμιση εφαρμόζεται με νόμο του ΠΑΣΟΚ από το 2001!
«Αρνούμαι να ασχοληθώ με τις ανακρίβειες που περιέχονται στην επιστολή του κ. Ραγκούση» ανταπαντά ο Νικήτας Κακλαμάνης και τον εγκαλεί για το ...
αργοπορημένο ενδιαφέρον του όσον αφορά στη συγκομιδή των σκουπιδιών.
« Οι νόμιμες διαδικασίες έχουν ξεκινήσει από τον Δήμο της Αθήνας από χθες, επομένως κάπως αργά σκέφθηκε να παρέμβει για να εξομαλυνθεί μια κατάσταση που οφείλεται αποκλειστικά στη δική του αδιαλλαξία» επισημαίνει ο Νικήτας.
Οι υπάλληλοι της καθαριότητας μπορεί να ξεκινήσουν να μαζεύουν τα σκουπίδια απόψε, ωστόσο δεν είναι καθόλου βέβαιο τι θα κάνουν τις επόμενες ημέρες.
Αν κρίνει κανείς από ανάλογες κινητοποιήσεις του παρελθόντος, δεν πρόκειται να σταματήσουν τις απεργίες μέχρι να επιτύχουν τον σκοπό τους κι αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι η Αθήνα θα γεμίσει σκουπίδια τις ημέρες των εορτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: