Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

Αν θέλεις πάμε όλοι μαζί έξω από τη Ρηγίλλης να φωνάξουμε ,να διαμαρτυρηθούμε ...

Λοιπόν Νεοδημοκράτη πέτυχες αυτό που ήθελες.
Έβαλες κάθε κατεργάρη στον πάγκο του.
Έχεις απόλυτο δίκαιο.
Περίμενες τόσα χρόνια στη γωνία και πάλι βλέπεις το παιδί του Πασόκου του γείτονα να διορίζεται γιατί ο Ν.Δ. βουλευτής κάνει την πολιτική του.
Οι στρατιωτικοί, οι αστυνομικοί και οι λοιποί ένστολοι στην παραμεθόριο υπηρετούσαν και ακόμα εκεί είναι.

Οι δημόσιοι υπάλληλοι αν και είχαν τα προσόντα από το υπόγειο πήγαν στο ισόγειο. Χάρη στη ισονομία, οι διευθυντές παρέμειναν οι ίδιοι οι φαταούλες οι πράσινοι.
Μετά από 5 χρόνια στις εκλογές τις ΕΡΤ το ΠΑΣΟΚ πήρε 70%.
Ο Καραμανλής σου έταξε επανίδρυση του κράτους και δεν είδες τίποτα.
Έπρεπε να πετάξει αμέσως έξω όλους αυτούς οι οποίοι διανοήθηκαν να αγγίξουν χρήματα του δημοσίου όσο υψηλά και αν ευρίσκονταν.
Έγιναν βέβαια και πολλά που δεν είναι της παρούσης.
Ο Καραμανλής πρέπει να ανασκουμπωθεί από αύριο. Πρώτο του μέλημα να βάλει τον Μειμαράκη γραμματέα ΑΜΕΣΩΣ.
Αλλά ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΆΤΗ πρόσεχε .Δεν πιστεύω να θέλεις να βλέπεις τα διάφορα νούμερα του ΠΑΣΟΚ να βγαίνουν και να πανηγυρίζουν και να ξερογλείφονται για την εξουσία.
Δεν πιστεύω ότι θέλεις να φας στην μάπα την μαφία του ΠΑΣΟΚ που μόνος του σκοπός είναι η μάσα.
Αν θέλεις πάμε όλοι μαζί έξω από τη Ρηγίλλης να φωνάξουμε ,να διαμαρτυρηθούμε και αν θέλεις να τα σπάσουμε.
Αλλά θα επανέλθουμε.....
Δεξί Εξτρέμ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν δύο Νέες Δημοκρατίες...
,

Από τον Κυριάκο Μητσοτάκη*
.

Για το εκλογικό αποτέλεσμα: Απεδείχθη και από το αποτέλεσμα ότι λογικές στοχευμένων παροχών σε κοινωνικές ομάδες με σκοπό να αποκομίσουμε εκλογικά οφέλη δεν είχαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Και αναφέρω ένα συγκεκριμένο παράδειγμα: εγώ είχα εκφράσει έντονες επιφυλάξεις όταν είχε ανακοινωθεί το πακέτο στήριξης των αγροτών. Εκλογικά αυτή η συγκεκριμένη κίνηση δεν απέφερε κανένα αποτέλεσμα για τη Νέα Δημοκρατία. Με άλλα λόγια, εγώ πιστεύω ότι η κοινωνία περιμένει πολύ τολμηρές κινήσεις και περιμένει κυρίως από τη Νέα Δημοκρατία να τηρήσει τις δεσμεύσεις τις οποίες έχει δώσει. Νομίζω ότι είναι μονόδρομος πια.
Για την δυσαρέσκεια των Νεοδημοκρατών: Εγώ θα αναφερθώ στους νεοδημοκράτες που διαχρονικά ψήφιζαν Νέα Δημοκρατία και κάποιοι απ’ αυτούς, αρκετοί, δεν μας ψήφισαν. Αυτοί θα σας πούνε ότι αισθάνονται πολλές φορές ότι υπάρχουν δύο Νέες Δημοκρατίες. Υπάρχει η Νέα Δημοκρατία των κυβερνητικών στελεχών η οποία είναι πολύ άγνωστη και απόμακρη σ’ αυτούς, και υπάρχει μια Νέα Δημοκρατία των τοπικών κοινωνιών η οποία δεν έχει καμία πρόσβαση σε κεντρικό κυβερνητικό επίπεδο και αισθάνεται ότι τα προβλήματά της δεν βρίσκουν την ανταπόκριση την οποία θα ήθελαν.
Για τον Ανασχηματισμό: Ενδεχομένως είναι ένα χαρτί το οποίο έχει στη διάθεσή του ο πρωθυπουργός. Αλλά εγώ δεν πιστεύω ότι οι αλλαγές των προσώπων από μόνες τους λύνουν το πρόβλημα, διότι δε νομίζω ότι το πρόβλημα είναι πρόβλημα τόσο εικόνας όσο πρόβλημα ουσίας.
*Σημεία συνέντευξης στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash